LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Kritik mot TV4 efter Pejas vändning med Benita i Bonde söker fru

16 dec, 2021 
Johanna Alm
Peja och Linda Lindorff
Efter att Pär Eric ”Peja” Nilsson valde att skicka hem båda sina brevskrivare tog han plötsligt kontakt med Benita igen.
Men nu riktar tittarna stor kritik mot TV4 efter händelsen.
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Pär Eric ”Peja” Nilsson är en av bönderna som sökt efter kärleken i årets säsong av Bonde söker fru. Och det var en minst sagt händelserik tid för bonden.

Som alltid är tittarna djupt engagerade i böndernas beslut och det är därför många nu riktar stor kritik mot TV4 efter det som hände med Peja.

Därför valde Peja bort både Benita och Camilla i slutvalet

De brevskrivarna som tillslut var sist kvar på gården var Benita och Camilla, och inför slutvalet gick Peja på en varsin dejt med tjejerna.

På dejten med Benita slog det minst sagt gnistor, och tittarna var säkra på att det var hon han skulle välja. Men trots detta så valde han varken Benita eller Camilla, något som han tidigare berättat om för Hänt.

– Ja alltså det var ju såhär att jag kände väl att jag inte kunde göra ett val helt enkelt. Jag hade inte riktigt hittat rätt med känslorna. Även om jag och Benita hade en fin dejt så... Just i den stunden kunde jag inte göra ett val, sa han då.

Annons

Tittarnas kritik mot TV4 efter Pejas plötsliga vändning

Men i onsdagens dubbelavsnitt dök Peja plötsligt upp igen.

Han berättade då att han kontaktade TV4 för att få gå på en ytterligare dejt med Benita, detta då han ville känna efter en extra gång om det faktiskt fanns något mellan dem.

– Jag tog det beslutet, det var ju en planerad resa. Jag pratade med TV4 och de sa att det fanns chans till det. Jag kände att jag kanske måste känna efter lite mer om detta kan bli något. För under slutvals-dagen hade mina känslor inte mognat, det blev en överraskande dejt där, sa Peja och fortsatte:

– Jag ville träffa Benita mer för att ta reda på ifall det inte bara var något i stunden som vi hade där på strand-dejten. Jag hade möjlighet att göra en upprättelse. Det var jättetrevligt, en utflykt som byggde på mycket naturupplevelser.

Men på TV4:s Facebooksida är det nu många som kritiserar kanalen då de anser att det var produktionen som låg bakom Pejas plötsliga beslut.

”Produktionen ligger säkert bakom det arrangemanget att Peja tog sig till Stockholm”, skriver en person varpå en annan instämmer:

”Producent ville ha mer dramatik.”

FOTO: Bonde söker fru/TV4 Play

Annons