TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Lars Lerin och maken Junior har köpt hus i Brasilien efter adoptionen

16 dec, 2021 
Lars Lerin i sommarskjorta. Junior i vinterjacka.
I dagarna kunde vi avslöja att det folkkära paret, konstnären Lars Lerin och maken Junior, ska bli föräldrar igen.
Det lyckliga paret berättade då att de ska adoptera tvillingdöttrarna Iris och Gerd.
Nu avslöjar makarna nästa stora nyhet!
Annons
Minns ni julvärdarna? 2011-2021Brand logo
Minns ni julvärdarna? 2011-2021

Konstnären Lars Lerin, 67, och Manoel ”Junior” Marques Lerin, 44, gifte sig under sensommaren 2009. Men det har inte alltid varit en dans på rosor.

Tidigare i år uppmärksammades parets stormiga skilsmässokaos, som slutade med att Lars Lerin drog tillbaka sin ansökan om skilsmässa.

Efter 12 år tillsammans har paret varit med om mycket. De har två söner ihop, Rafael, 6, och Gabriel, 5, som inte fick göra paret sällskap i studion under Lerins julvärdskap förra året.

Lars Lerin och Junior blir föräldrar igen – adopterar tvillingar

I dagarna kunde vi avslöja den glädjande nyheten att Lars Lerin och Junior Marques ska bli föräldrar på nytt. Paret ska adoptera två döttrar.

– De är två och ett halvt. De är tvillingar, sade Junior till lokaltidningen NWT.

Döttrarna ska heta Iris och Gerd, två namn som har betydelse för paret. Iris är döpt efter en grekisk gudinna och Gerd efter Lars mamma.

Nu lämnar Lars Lerin landet – efter familjelyckan

Junior och Lars bor på Hammarö, utanför Karlstad, och har inga planer på att flytta till Brasilen. Men de har berättat att tankar på husköp finns...

Annons

Den lyckliga familjen åker snart på en resa till Juniors hemland Brasilen. Tillsammans med sönerna ska de åka för att hälsa på Juniors 80-åriga mamma Nazare.

Under vistelsen har de bokat boende på ett stort pensionat – hela tre hus och 16 rum. Något som Junior hoppas kan få maken Lars att överväga ett husköp. Och det verkar inte helt omöjligt.

– Det skulle betyda att jag får ett rum där jag kan måla när vi är i Brasilien. Om jag kan jobba så blir det lättare att vara borta länge, sade Lars Lerin till Expressen nyligen.

I den nya intervjun med NWT bekräftar makarna nu att de har köpt ett hus!

“Han visar först bilderna på stugbyn som han och Lars har köpt utanför Rio de Janeiro. Redan det är förstås en nyhet, men sedan bläddrar han fram en annan bild: med Lars, Junior, sönerna Gabriel, 5 och Rafael, 6 och ytterligare två barn”, står att läsa i artikeln.

På QX-galan i Stockholm 2020 delade Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin ut pris.
På QX-galan i Stockholm 2020 delade Lars Lerin och maken Manoel ”Junior” Marques Lerin ut pris. Junior visade stolt upp sitt brasilianska arv på scenen.

FOTO: Stina Stjernkvist SST, Rebecka Uhlin / DN / TT

Annons