BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Lars Lerin och Junior har blivit föräldrar till tvillingarna Iris och Gerd

14 dec, 2021 
Lovisa Ström
Lars Lerin & Junior
Lars Lerin och Junior har varit gifta i 12 år och har barnen Rafael och Gabriel ihop.
Men nu har paret blivit föräldrar ännu en gång.
Nu berättar de om lyckan!
Annons
Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan: "Det var ett misstag"Brand logo
Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan: "Det var ett misstag"

Lars Lerin, 67, och Manoel ”Junior” Marques Lerin, 44, gifte sig i augusti 2009 och har med åren blivit ett av Sveriges mest folkkära kändispar. I programmet Lerins lärlingar har de bjudit in svenska folket till deras hem och genom åren har de bjudit på en hel del skratt.

Tillsammans har de barnen Rafael, 6, och Gabriel, 5, men nu har familjen ökat ytterligare.

Nu berättar de om den stora familjelyckan!

Lars Lerin och Juniors skilsmässokaos

Eftersom att många har sett upp till Lars och Juniors förhållande genom åren var det många som blev chockade när det i början av året kom ut att Lars ville skilja sig.

Konstnären hade nämligen skickat in skilsmässohandlingarna till Värmlands tingsrätt, något som Expressen var först med att berätta.

Men bara några minuter efter att Expressen publicerat en artikel om skilsmässan mejlade Lars tingsrätten och drog tillbaka ansökan. I somras bröt han sedan tystnaden om den turbulenta händelsen för NWT.

Annons

– Jag hade hoppats att ingen skulle ha hunnit se ansökan – jag tänkte att jag hunnit ångra mig innan det kom ut, sa han då och fortsatte:

– Jag vill inte ha någon dramatik i mitt liv. Jag är väldigt noga med att inte nappa på någon irritation hos till exempel honom, utan då försöker jag hellre släta över, för jag vet ju att det går över.

Men Junior säger att han tror att Lars Lerin har lärt sig en läxa.

– Nu har han förstått, aldrig skilsmässa. Vi ska vara tillsammans hela livet. Jag har sagt till Lars, jag har bestämt mig älskling, vi lever tillsammans hela livet, och när vi dör så kan vi leva tillsammans fortfarande där uppe i himlen.

Lars Lerin och Juniors familjelyckan – har blivit föräldrar igen

Men nu har Lars och Junior lagt skilsmässokaoset bakom sig och fokuserar istället på framtiden då deras familj faktiskt har blivit större!

För NWT berättar paret att har blivit föräldrar till två döttrar. Ett tvillingpar vid namn Iris och Gerd. Iris är döpt efter en grekisk gudinna och Gerd efter Lars mamma.

Annons

– De är två och ett halvt. De är tvillingar, säger Junior.

Men att gå från två barn till fyra är en stor omställning och för tidningen berättar Lars att de kommer behöva ta hjälp.

– Vi måste ha hjälp. Jag känner att jag måste få ha tid för att måla för att annars kan inte jag klara mig, säger Lars varpå Junior fyller i:

– Men jag har mycket tid. Men det blir inte så lätt. Det är inte bara att ha barn, man måste jobba med dem. De måste äta, ha kläder och jag kan inte göra allt på en gång.

Annons