LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lars Lerin om bråken med maken Junior efter skilsmässokaoset

15 sep, 2021 
Emil Karlsson Lagnelius
Lars Lerin och maken Junior.
Lars Lerin och maken ”Junior” genomgick en äktenskapskris i vintras.
Nu – ett halvår senare – bryter Lerin tystnaden om bråken.
– Jag tycker inte om det.
Annons
Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan: "Det var ett misstag"Brand logo
Lars Lerin drar tillbaka skilsmässoansökan: "Det var ett misstag"

Lars Lerin, 66, och Manoel ”Junior” Marques Lerin, 44, gifte sig i augusti 2009. I julas fick paret äran att vara julaftonsvärdar i SVT.

Men kort efter slog nyhetsbomben ned: Lars ville skilja sig.

Bakom kulisserna hade Lars Lerin skickat in skilsmässohandlingarna till Värmlands tingsrätt. Beslutet om att makarna skulle gå skilda vägar hann dock knappt bli offentligt innan Lars ändrade sig.

Lars Lerin och Junior.
Lars Lerin och Junior.

Bara några minuter efter att Expressen publicerat en artikel om den förestående skilsmässan mejlade Lerin tingsrätten och drog tillbaka ansökan:

“Hej bästa domstol. Ursäkta – jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag ... ljus hälsning Lars Lerin”, skrev han i ett mejl till tingsrätten.

– Jag hade hoppats att ingen skulle ha hunnit se ansökan – jag tänkte att jag hunnit ångra mig innan det kom ut, sa han till NWT.

Annons

Lars och Junior om svartsjukan

Sedan de där tubulenta dagarna i februari har det varit tämligen lugnt i medierna kring paret, förutom att Marianne Mörck, 72, har berättat att hon skulle vilja gifta sig och ligga sked med Lars Lerin.

Men nu bryter Lars tystnaden om bråken med Junior. Paret, som snart är aktuella i ett SVT-program om missbruk, kommer enligt NWT bråka i de kommande tv-avsnitten.

– Varje morgon och avslutning ingår det att Junior och jag ska ha en dust. Vi sätter det lite på sin spets och det blir lite improvisation, säger Lars Lerin till NWT men är tydlig med att de i verkliga livet helst undviker bråk:

– Jag vill inte ha någon dramatik i mitt liv. Jag är väldigt noga med att inte nappa på någon irritation hos till exempel honom, utan då försöker jag hellre släta över, för jag vet ju att det går över. Det är snabba kast med känslor i Brasilien och jag är mer långsint! Man måste se till att vardagen flyter på så gnisselfritt som möjligt.

Annons

När paret gästade Tillsammans med Strömstedt 2018 berättade Lars och Junior att svartsjuka var en stor anledning till att det ändå uppstår bråk mellan dem ibland.

– Jag är svartsjuk, jag litar mycket på dig och att du är trogen. Men jag vet jag såg en bild på Facebook där du skrattade så gott på en bild med en kille. Jag kände i luften att det var något, sa Junior och skrattade åt sin egen svartsjuka.

– Jag kan inte tänka mig livet utan dig, att vi skulle skiljas åt. Det tar jag för givet att vi ska vara tillsammans resten av livet. Där finns ingen svartsjuka, svarade Lars.

Foto: Ulrika Malm/SVT & TT

Annons