Marianne Mörck om relationen till Lars Lerin: ”Vill gifta mig”

Marianne Mörck, Lars Lerin och Manoel ”Junior” Marques.

Lars Lerins äktenskap med Junior har knakat i fogarna.
Nu avslöjar Marianne Mörck sina starka känslor för Lars – som är besvarade.

I februari i år slog nyhetsbomben ned: Lars Lerin, 66, ansökte om skilsmässa från maken Manoel ”Junior” Marques, 44.

Duon som gifte sig i augusti 2009 hade precis firat in julen som julaftonsvärdar i SVT och framstått som det perfekta paret.

Men bakom kulisserna hade Lars Lerin skickade in skilsmässohandlingarna till Värmlands tingsrätt. Beslutet om att makarna skulle gå skilda vägar hann dock knappt bli offentligt innan Lars ändrade sig.

Manoel ”Junior” Marques

Lars och Junior.

Lars Lerin ångrade skilsmässan

Bara några minuter efter att Expressen publicerat en artikel om den förestående skilsmässan mejlade Lerin tingsrätten och drog tillbaka ansökan:

“Hej bästa domstol. Ursäkta – jag önskar återkalla ansökan om skilsmässa. Det var ett misstag ... ljus hälsning Lars Lerin”, skrev han i ett mejl till tingsrätten.

– Jag hade hoppats att ingen skulle ha hunnit se ansökan – jag tänkte att jag hunnit ångra mig innan det kom ut, sa han till NWT.

Marianne Mörck.

Marianne.

Men om Lars Lerin på nytt skulle få för sig att skilja sig från Junior – och intressera sig för kvinnor – så saknar han inte anbud.

I sin nya bok Som ett surr mellan brösten berättar den folkkära tv-personligheten Marianne Mörck, 72, om sina känslor för Lars Lerin.

”Lars Lerin skulle jag gärna gifta mig med, om jag fick och om det passade. Jag har sagt till hans make Junior att vi väl skulle kunna ha delad vårdnad om Lars. Det gick han med på”, skriver Mörck i boken enligt NWT.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

NU GRATIS
Jack Vreeswijk svårt sjuk – berättar om tuffa kampen: ”Så jävla ont”

Marianne Mörck har tidigare berättat för Hänt om hur hennes ex-pojkvän söp ihjäl sig. I dag är hon singel och trivs med det.

Men...

”Vad jag drömmer om nu? Jo, att ligga sked med min vän Lars Lerin”, berättar hon i boken.

”Lars kan fylla ett helt rum med kärlek. Hans sätt att uttrycka sig, att inte uttrycka sig, le, ställa frågor, hans enorma vördnad inför andra och på samma gång galna humor – jag beundrar allt hos honom”.

NU GRATIS
Ebba försvann spårlöst efter succén i Skärgårdsdoktorn – så lever hon i dag

Marianne Mörck – som i likhet med Lars Lerin har varit julvärd – gästade förra året tv-programmet Lerins sommarö. Då uttryckte Lerin sina känslor för Mörck.

– Det är nästan som ett kärleksförhållande faktiskt. Vi har fallit för varandra väldigt, sa han i programmet.

NU GRATIS
Så gick det sen för skådespelarna i Lilla Jönssonligan

Foto: TT

SENASTE NYTT!