TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så gick det sen för deltagarna i Bonde söker fru 2021 – mer drama

22 dec, 2021 
AvOla Lagerström
Emil Karlsson Lagnelius
Mikael Backstulid, Pär Eric ”Peja” Nilsson, Daniel Eriksson, Filip Nilsson, Heidi Skedebäck och Lina Larsson i Bonde söker fru 2021.
Hur gick det för bönderna och brevskrivarna efter Bonde söker fru 2021? Här berättar de själva!
✔︎ Nya oväntade vändningen i triangeldramat: ”Det här är skitkonstigt, men...”
✔︎ Avslöjar TV4:s påtryckningar efter slutvalet: ”Filmteamet arrangerade”.
✔︎ Plötsliga barnbeskedet efter att ha flyttat ihop: ”Det är klart”.
Annons
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"Brand logo
Pär Eric Nilsson om varför han kallas för "Peja"

Här berättar alla fyra bönderna – och även några brevskrivare – om livet efter Bonde söker fru 2021.

”Bonde-Backis” bröllopsbesked med Evelina: ”Tills döden skiljer oss åt”

✔︎ Det här är Mikael Backstulid

Ålder: 37.
Bor: Utanför Linköping.
God egenskap: Omtänksam.
Dålig egenskap: Tidsoptimist.
Slutvalet föll på: Evelina, 34.
Kärleksstatus i dagsläget: Sambo med Evelina.

”Backis” med Evelina och hunden Ralf.

Hur står det till med dig, Mikael?

– Det är strålande, jag är upp över öronen förälskad och kär så jag nästan exploderar!

I slutet av Bonde söker fru stod det mellan Erica och Evelina – och ditt val blev Evelina. Berätta!

– Jag hade helt fantastiska tjejer. Valen var inte lätt att göra, men jag följde mitt hjärta. När det stod mellan Erica och Evelina så slog det ju mer för Evelina. Sedan är det jättejobbigt att sitta där och såra en person. Vid det laget hade man ju gått så långt, eller vad man ska säga. Som tjej hoppades man ju att ”det ska bli han och jag”. Att sedan inte få det beskedet… Jag kan inte ens föreställa hur jobbigt det ska vara!

Annons

Men du behandlade tjejerna med respekt, eller hur?

– Ja, jag försökte säga det på ett så fint och snällt sätt som möjligt. Sedan hade jag ett fantastiska personer i produktionen, Maria och Jenny, som stöttade tjejerna när de blev ledsna och grät. Det var underbart att se den stöttningen. Jag orkade inte hur mycket som helst, det var jättejobbigt att såra någon. Därför var det så skönt att ha Maria och Jenny som kunde ta hand om tjejerna. Även Linda fanns tillhands, hon var så snäll och omtänksam. Det märks verkligen att hon är rutinerad och att hon gjort 16 säsonger av Bonde söker fru.

Reagerade någon av tjejerna med ilska?

– Nej, men de blev ledsna. Och det är förståeligt.

Backis under programmet med de fyra brevskrivare som fick följa med till gården.

Vilken känsla dominerade i dig under de sista inspelningsdagarna?

– Grundkänslan var positiv, att man skulle få välja en av tjejerna. Samtidigt var man inte riktigt hundra. Inget var självklart, jag skulle ju kunna ha fått ett nej. Så det var mycket känslor på samma gång. Och det var jobbigt. Jag sov inget kvällen innan slutvalet. På morgonen, innan jag skulle göra valet, blev det mycket kaffe. Det var två fantastiska tjejer som jag skulle välja mellan!

Annons

Dina känslor var besvarade?

– Ja, och det kände jag på min och Evelinas slutdejt. Men sedan vet man ju aldrig… Tänk om hon känt annorlunda när hon sovit på saken, när hon övervägt för- och nackdelar… Det var inte förrän hon sa ”ja” som allting släppte.

Hur kändes det när tv-teamet lämnade gården?

– Tomt och ensamt. Alla som jobbade med programmet hade blivit en del av familjen, både för mig och Evelina. Vi hade pratat så mycket, vi hade lattjat och ätit ihop så länge. Plötsligt var allt över. ”Vi åker vi så nu så får ni vara för er själva”, sa någon. Sedan stod vi där, ensamma. Då åkte vi och hämtade Evelinas hund, en fransk bulldog. Sedan köpte vi pizza och jag tog en bärs. Det var ungefär det vi gjorde. Allt hade varit så ansträngande, det hade varit så mycket känslor som bubblat inom oss. Vi kände både en tomhet och lycka över att det var vi. Vi somnade ganska tidigt, båda två.

Vad heter Evelinas jycke?

Annons

– Ralf. Han är helt underbar. Vi har connectat jättebra, han och jag. Vi brukar springa runt och busa lite.

Bor ni ihop nu, du och Evelina?

– Ja, det gör vi.

Hur lång tid efter slutvalet flyttade ni ihop?

– Jag skulle säga att vi gjorde det samma dag, hon har inte åkt härifrån! Av olika anledningar har vi sovit mycket i hennes lägenhet, men vi har mer eller mindre bott här på gården.

Vad har hon slängt ut från ditt ungkarlshem?

– Ingenting. Där har vi fört en dialog. Nu är vi mitt i ett renoveringskaos. Vi ska göra om sovrummet och så där, så att det blir vårt liksom. Förut hade jag planscher och tavlor på väggarna. Nu vill man ha en annan färg, liksom.

Backis och Evelina är kära.

Hur känns det att vara kär?

– Det känns helt underbart. Evelina är världens finaste tjej! Jag trodde inte att det fanns någon som var som hon. Hon accepterar mig för den jag är. Jag blir fan… Förlåt, men nu blir jag ta mig fan tårögd. Tänk att jag har funnit en sådan fin tjej! Evelina är mina drömmars kvinna.

Annons

Vad uppskattar du mest när det gäller henne?

– Allt.

Vilket ögonblick från Bonde söker fru-inspelningen minns du med störst glädje?

– Helt klart när Evelina och jag kramades uppe på Sundbyholms slott.

Kändes det ”rätt” redan då?

– Ja. Jag vet inte riktigt vad som hände… Kanske hade min mamma ett finger med i spelet, kanske satt hon på min axel. När vi kramades, Evelina och jag, var det som att tiden stannade.

Hur märker du av ditt nyvunna kändisskap?

– Det räcker att jag står och tankar bilen på macken för att folk ska komma fram. Alla är så snälla, jag har bara fått höra positiva saker. Vissa säger att ”det är fint med en man som kan visa känslor, det är okej att gråta”. Ibland, när jag är i mataffären i Linköping, kommer det barn och ungdomar och säger: ”Jag har sett dig i tv, du är grym!” På Instagram väller det in fina meddelanden. Det värmer, så klart.

På nätet blåser det bitande hatstormar kring Bonde söker fru-deltagarna. Tar du åt dig av alla idioter som har en åsikt?

Annons

– Nej, varför ska jag göra det? Livet är för kort för att hänga upp sig på folk som sprider hat och ilska.

Tänker du förvalta ditt kändisskap?

– Det vet jag faktiskt inte, man får se vad som händer. Om jag blir erbjuden att vara med i någon form av produktion så får jag ta ställning till det när erbjudandet kommer. Det är klart att jag hoppar på – om det är något jag tror att jag kan trivas med.

Vad är din största, personliga lärdom när det gäller Bonde söker fru-äventyret?

– Jag har insett att jag förtjänar kärlek, att jag förtjänar glädje, ömhet och lycka. Det här har varit den bästa sommaren i mitt liv. Jag har fått lära känna så fantastiska tjejer. Från dem som var på Sundbyholms slott till Evelina. Det är så fina tjejer att det inte är klokt!

Är barn och bröllop något som lockar?

– Ja, det är klart, nu när jag träffat min livskamrat. Men vi har ingen brådska. Vi har precis flyttat ihop. Hon har häst också, det är mycket som ska klaffa. Man får ta en sak i taget och landa i vardagen.

Annons

Vad har du för förhoppningar när det gäller 2022?

– Jag hoppas att vi ska få en fantastisk start på det som jag ser som en livslång relation. Vi har pratat en del om vad vi vill uppleva och sådana saker. Vi vill ut och resa, vi vill se världen. Jag hoppas att vi får vara ihop tills döden skiljer oss åt. Som jag känner nu så är det så det kommer bli!

”Bonde-Peja” om kaoset med kvinnorna – och nya vändningen: ”Det här är skitkonstigt”

✔︎ Det här är Pär Eric Nilsson

Ålder: 64.
Bor: Björnås i Falkenberg.
God egenskap: Snäll.
Dålig egenskap: Stressad, jag jobbar för mycket.
Slutvalet föll på: Ingen.
Kärleksstatus i dagsläget: Närmare singel. Jag har kontakt med Benita, men vi lever var och en för sig.

”Peja”.

Hur står det till med dig, Peja?

– Jag mår ganska bra, men den här resan har påverkat mig rätt mycket. Det blev jobbigare än jag trodde. Uppmärksamheten i media har inte riktigt, allt igenom, varit positiv. Jag gjorde mig ju känd som ”Kyss-Peja”. Det får jag nog fan äta upp i evigheter. Jag kysste dem, allihop, men det ångrar jag inte. Det var lite det som var meningen, tycker jag.

Annons

Kommer det fram okända kvinnor till dig på stan och säger: ”Kyss mig!”

– Nej, snarare tvärtom! Kvinnor är nog fan lite rädda för mig, de håller avstånd. Däremot får jag mycket beröm av män. De önskar mig lycka till med kärleken och så där…

Låt oss flyttas tillbaka till slutklämmen av Bonde söker fru. Det stod mellan Benita och Camilla – men du valde ingen. Varför, egentligen?

– Jag blev ju inte kär. Jag kände att jag inte hade kommit någon av dem särskilt nära, så jag kunde inte göra ett val.

Blev Benita och Camilla ledsna?

– Båda hade nog blivit informerade om det på förhand, så beskedet kom nog inte som en överraskning. Vi kramades när vi tog avsked och det kom en liten tår från båda. Det hade ju varit en rätt så tuff resa för oss allihop. Det är alltid känsligt med avsked.

Och vad hände sedan?

– Det här är skitkonstigt, men i efterhand konstruerade vi ju en återförening med Benita. Filmteamet arrangerade så att jag skulle åka upp till henne. Jag skulle säga till henne att jag hade ångrat mig och att jag ville ha en chans att lära känna henne lite mer. Så vi åkte till Sandviken.

Annons

Hur ser din och Benitas relation ut i dagsläget?

– Vi har kontakt, vi har träffats några gånger. Det är väl så det är. Jag pratar med henne i telefon någon gång då och då.

Är du kär?

– Pass.

Vad tror du om er framtid?

– Jag törs inte spekulera i det.

Vad uppskattar du mest när det gäller Benita?

– Hon är en väldigt trygg person. Hon är mjuk och hon är det som kallas ”lagom”.

Peja hånglade med flera av brevskrivarna, bland andra Heidi och Benita, vilket utvecklade sig till ett drama.

Vilket ögonblick från Bonde söker fru-inspelningen minns du med störst glädje?

– När jag sprang ut från Sundbyholm, fram till Linda, och såg tjejerna stå där. Det är det absolut finaste minnet! För det första var jag inte orolig när jag gick ut där. Tvärtom, jag kände en trygghet i situationen. Jag var glad att vi äntligen fick ta den första kontakten – efter att jag hade valt ut de här breven. Detta var ju första gången vi träffades i verkligheten.

Annons

Vilket är det konstigaste ryktet du hört om dig själv – nu i efterhand?

– Det är nog att jag är en sliskig äckelgubbe.

Hur känns det att höra det?

– Det känns inte alls okej för jag är inte en sådan person. Det här står öppet på Facebook. Jag vet vilka personer det är som skrivit det, men jag bryr mig inte om att fördjupa mig i det här.

Hur reagerar folk när du kliver in på ICA?

– Folk tittar. En del hejar och ler glatt mot mig. För min del känns det helt okej.

Benita hälsade på hos Peja i TV4:s Så gick det sen-avsnitt.

Nu är du kändis, Peja! Vill du vara med i Let's dance?

– Ja, tack! Det här med kändisskapet är inget som skrämmer mig, jag tar det med jämnmod.

Vad är din största, personliga lärdom när det gäller Bonde söker fru-äventyret?

– Alla känslor leder inte till kärlek, men jag har fått flera nya vänskaper. Det har känts ganska rörigt för mig. En sak har jag lärt mig och det är att man kan ha mycket känslor även om man är 64 år. Man blir lika påverkad som när man var ung. Jag tycker att det är en jättefin egenskap.

Annons

Vad har du för förhoppningar när det gäller 2022?

– Att jag ska få en livskamrat som kan tänka sig att vara på min gård.

Du skickar en bröllopsinbjudan när det blir dags, hoppas jag?

– Japp! Blir det ett bröllop så ska du få en inbjudan!

Heidi Skedebäck om relationen med Peja i dag

✔︎ Det här är Heidi Skedebäck

Ålder: 53.
Bor: Kalmar.
God egenskap: Bra på att dansa line-dance, får man säga det?
Dålig egenskap: För ärlig.
Kärleksstatus i dagsläget: Singel.

Heidi och ”Peja”.

Hur står det till med dig, Heidi?

– Det är bara bra med mig!

Berätta om din sorti från Bonde-Pejas gård!

– Det som hände var att Peja sa till mig att han inte längre hade känslor för mig. Han sa det efter frukosten. Jag tyckte att det kom lite plötsligt, men jag anade ändå det värsta eftersom jag hade märkt att han börjat dra sig undan. Jag sa att ”jag älskar dig fortfarande”. Han sa att han hade älskat mig, han sa: ”Jag älskade dig då men jag älskar dig inte längre”. Jag blev väldigt ledsen, så jag gick upp på rummet, packade och bestämde mig för att åka hem.

Annons

Åkte du bil hem?

– Nej, jag åkte tåg.

Grät du öppet där i tågvagnen?

– Nej, det gjorde jag inte. Jag vet inte hur jag ska säga det här, men… Peja och jag började skriva sms till varandra. Då skrev han att han saknade mig – och då blev jag glad igen! Jag hann inte vara ledsen särskilt länge.

Hur såg dina känslor för Peja ut när du tyckte om honom som mest?

– Jag hade väldigt starka känslor! Jag tyckte att vi hade någonting, det kändes som att vi hörde ihop. Det kändes rätt!

Hur känns det nu, då?

– Jag tycker om honom väldigt mycket. Vi har kontakt och så, vi är goda vänner. Jag har fortfarande känslor för honom.

Är det älskande känslor?

– Nej, men vänskapliga.

Finns det en öppning här för en återförening?

– Jag brukar aldrig ge någon en andra chans – om det inte finns en väldigt bra anledning. Det gör det nu. Skulle han be mig om att få en andra chans så skulle jag fundera på saken.

Smög ni in till varandra nattetid, du och Peja?

Annons

– Nej, inte nattetid. Jag smög in till honom tidigt på morgonen, men jag ville inte göra det nattetid för jag tyckte att det skulle vara respektlöst mot de andra kvinnorna, helt enkelt. Därför gjorde jag inte det.

Heidi och Peja hade en eldig men kort romans.

Vad vill du hälsa Peja – om han läser det här?

– Det var roligt att få se din gård och det var roligt att få träffa kossorna, det är bara tråkigt att det blev som det blev. Hoppas att du mår bra och att du fortfarande saknar mig!

Vem av de andra kvinnorna på gården klickade du bäst med?

– På Sundbyholm klickade jag med tre kvinnor: Annika, Maria och Anna-Karin. Vi blev en grupp vänner. Hade Peja valt dem så hade det sett helt annorlunda ut på gården!

Vem ogillade du mest?

– Jessica. Hon var väldigt kritisk mot mig, hon sa det rakt ut till mig. Hon sa att jag blötte ner i duschen, att jag inte fick gå in med skor, att jag inte fick ta så mycket mat. Hon bestämde där i huset. Hon sa en del andra saker också. Hon kallade mig ”lättfotad” och så där!

Annons

Vad känner du för Jessica i dagsläget?

– Jag känner ingenting, vi har ingen relation.

Har du några planer på att röka fredspipa med nämnda Jessica?

– Nej, jag tror inte det. Men jag är en väldigt snäll person. Om hon skulle höra av sig så skulle jag säkert gå med på det!

Vad har hänt på kärleksfronten sedan programmet spelades in?

– Det har inte hänt någonting. När jag lämnade gården bestämde jag mig för att jag inte skulle dejta på ett tag. Jag behövde landa efter den här starka upplevelsen. Jag behövde vara ensam, helt enkelt. Nu däremot har det gått så lång tid att jag känner mig redo för att börja dejta igen. Vi får väl se efter nyår vad som händer…

Bonde söker fru har gjort dig rikskänd. Ska jag gratulera eller beklaga sorgen?

– Du kan gratulera för det känns okej, ändå.

Kan du gå på gator och torg som vem som helst eller kastar folk långa blickar?

– Folk kastar långa blickar, men de flesta är snälla och önskar mig lycka till. Alla tycker att jag gjorde rätt som var så öppen och ärlig i programmet.

Annons

Som tv-kändis finns det risk att få efterhängsna galningar på halsen. Hästbonden Susanne Brännemo, som var med 2007, blev förföljd av en barnamördare som led av vanföreställningar. Vad är det värsta du varit med om när det gäller knäppgökar?

– Ingen har vänt sig personligen till mig, men jag har läst en del elaka skriverier på Facebook. De skriver att jag är otrevlig, att de inte tål att se mig. De orkar inte med mig! De skriver att jag är jobbig och otrevlig mot alla.

Hur känns det att folk skriver så?

– Jag tar inte åt mig för jag vet att jag inte är en otrevlig person. Det finns ingen anledning att ta åt sig.

Blir det mer tv för dig, framöver?

– Ja, om jag får ett erbjudande att vara med i en svensk deckare, då tackar jag självklart ja!

Har du skådespelartalanger?

– Det tror jag inte, men jag kanske kan gå en kurs, (skratt).

Har du någon strategi för att hitta din drömprins?

– Nej, men jag tror att han dyker upp när jag minst anar det.

Annons

Vad tycker du är knepigast med kärleksrelationer?

– Det knepigaste är väl att hitta en kille som verkligen vill satsa på sitt förhållande. Jag tycker om att umgås, jag tycker om att prata mycket. Jag vill ha en kille som vill umgås med mig gärna dygnet runt. Alltid. Det är svårt att hitta en sådan kille. Sedan är det så här att jag gillar män som är lite äldre. Den typen av män verkar tro att det inte finns någon för dem, så de letar inte. Det är mest yngre män som kontaktar mig. Det är män som jag inte är intresserad av.

Hur länge har du varit singel?

– I nästan sex år. Jag har inte letat, jag har nöjt mig med att ha vänner. Nu däremot börjar det kännas ensamt. Jag känner att jag vill ha en pojkvän, någon att vara kär i. Jag får helt enkelt hålla ögonen öppna!

Vad är det elakaste en karl gjort mot dig?

– Det elakaste är en som stal min dammsugare och alla mina CD-skivor. Jag kunde inte städa och då blev jag jättearg. Vi hade en kort relation, han och jag. Jag lät honom bo hemma hos mig, så han fick en nyckel. Han tog mina saker och stack. Då fick jag byta lås på dörren.

Annons

Vad är det taskigaste du gjort mot en karl?

– Jag är så snäll, jag gör inte taskiga saker. Det taskigaste jag gjort är väl att jag gjort slut. Det känns taskigt. Och en gång, när jag var i 20-årsåldern, skickade jag min mamma för att göra slut med en kille. Jag vågade inte!

Vem är den kändaste personen du sett?

– Lasse Berghagen har jag träffat på Gotland.

Hur var Lasse?

– Han var jättestilig och trevlig. Väldigt lång. Jag är också lång, jag är 1,80. Vi möttes i en hiss på Gotland på 80-talet.

Vilket våningsplan stannade hissen på när Lasse klev ut?

– Bottenvåningen.

Vilken annan Lasse faller dig mest i smaken: Lasse Kronér, Lasse Holm eller Lasse Åberg?

– Lasse Åberg. Han är ju mysig. Honom kan man nog få skratta med.

Vad är din största, personliga lärdom när det gäller Bonde söker fru-äventyret?

– Att man ska vara försiktig med vem man öppnar sig för. Det man säger kan andra utnyttja.

Vad har du för förhoppningar när det gäller 2022?

Annons

– Jag hoppas att jag ska träffa den rätta mannen och att jag får ett bra förhållande.

Med Bonde-Peja, eller?

– Det får du fråga honom om.

Brevskrivaren Lina Larsson om triangeldramat med Bonde-Filip och brevskrivaren Ellinor

Filip med Ellinor.

Spannmålsbonden Filip Nilsson, 28, valde Lina Larsson, 28, i slutvalet. Paret försökte få det att funka efter programmet, men båda insåg att det sista ”klicket” saknades.

I TV4:s ”Så gick det sen-avsnitt” chockas i stället tittarna av att Filip Nilsson har en annan kvinna på gården – Ellinor Eke-Göransson, 28, som han tidigare valt bort.

– Jag behövde få tid att bearbeta allt jag upplevt. För mig var det ganska naturligt att höra av sig till Ellinor för att ge mig själv och henne ett svar på vad vi kände. Det är inget jag ångrar i dag, säger Filip i TV4.

Annons

– Hjärtat slog hårt när han hörde av sig. Men han började direkt förklara sig. Det var fint och allt jag behövde höra, säger Ellinor i programmet och fortsätter:

– Det var inget självklart val att gå tillbaka, han sårade mig verkligen. Men han har gjort allt för att jag ska få tillbaka tilliten.

Hänt har sökt Filip och Ellinor.

✔︎ Det här är Lina Larsson

Ålder: 28.
Bor: Eskilstuna.
God egenskap: Driven.
Dålig egenskap: Jag vet inte.
Kärleksstatus i dagsläget: Singel.

Filip valde Lina i Bonde söker fru, men den relationen rann ut i sanden.

Hur står det till med dig, Lina?

– Det är fantastiskt bra! Jag känner att jag lever ett bra liv, jag har en trygghet och en vardag där jag står med båda fötterna stabilt på jorden. Jag har en underbar atmosfär omkring mig både med vänner och familj.

Hur länge hade du varit singel när Bonde söker fru-inspelningen drog igång?

Annons

– Alltså, ordet singel går alltid att definiera. Jag har haft relationer, men förhållande som inkluderar sambo är nio, tio år sedan.

Varför sökte du till just Filip Nilsson?

– Filip Nilsson tilltalade mig med sin rufsiga frisyr och sitt charmiga leende på tv.

Vad var det närmaste du och Filip kom varandra – fysiskt?

– Alla har ju sett att det blev en puss lite här och där i tv… Och känslomässigt berömde vi varandra och brydde oss om varandras känslor och hur vi mådde. Jag skulle säga att det var en förälskelse. Det var det. Därifrån fanns det förhoppningar om att det skulle utvecklas till kärlek, men så blev det inte.

När Filip skulle göra sitt slutval så stod det mellan dig och Ellinor – och valet föll på dig. Vad hände sedan?

– Samma dag som det var valdag så märkte jag på Filip att han hade känslor för oss båda! Det var det som inte gick, jag tror att vi båda kände att det inte funkade mellan oss hela vägen. Vi var modiga och gav kärleken en chans, men vi var nog ganska överens om att det inte stod rätt till. Sedan tror jag att min magkänsla talade före hans magkänsla…

Annons

Hur ser din och Filips relation ut i dagsläget?

– Vi umgås inte, men vi har heller inget otalt med varandra. Jag önskar honom all lycka och välmående på sitt håll, helt enkelt.

Lina har ett förhållande med Bachelor-Simon i bagaget.

Vad är senaste nytt på din kärleksfront, Lina?

– Jag väntar fortfarande på att prinsen, den rätte, ska dyka upp. Jag jagar inte, men har inget i bagaget som tynger mig. Om den rätte dyker upp så finns det plats för det!

Vilken typ av kille är du på jakt efter?

– Jag vill ha en man. En riktig jävla man! Men han ska vara ödmjuk och snäll. Samtidigt ska han vara driven och våga ta för sig. Och eftersom jag är högenergisk så är det viktigt att han har den lugna, trygga sidan.

I ditt bagage har du ett förhållande med Bachelor-deltagaren Simon Lindström. När kilade ni stadigt?

Annons

– När vi var omkring 17, 18 år.

Vem gjorde slut och varför?

– Oj, satan! Det var tio år sedan… Det var nog ett ganska gemensamt beslut. Vi ville ta olika vägar i livet. Det var ett ungt och spralligt förhållande, liksom.

Får vi se dig mer i tv, framöver?

– Det beror på om jag får något erbjudande som är tillräckligt roligt och utmanande.

Vad har du för förhoppningar när det gäller 2022?

– Jag känner mig väldigt modig och stolt över att jag har gjort den här grejen. Nu lever jag mest i nuet. Förhoppningen är att fortsätta på den här tråden. 2022 vill jag njuta av livet och lugnet.

Bonde-Daniel valde Klara: ”Jag älskar henne”

Klara är numera ständigt på Daniels gård.

Spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, som bor utanför Vara i Västergötland hade tidigt en favorit i Bonde söker fru Alice Pettersson, 24, från Lidköping.

Annons

Alice fick följa med till Daniels gård och en efter en droppade konkurrenterna av. Men när det var dags för slutval föll Daniels val på Klara Hagström, 23, från Skövde och Alice bröt ihop i tårar.

Det tog dock inte lång tid för Alice att torka tårarna och för Hänt har hon berättat om sin nya pojkvän Oliver, 21.

För Bonde-Daniel och Klara Hagström har kärleken fortsatt att frodas. När Bonde söker frus programledare Linda Lindorff gästar gården på nytt efter programmet bekräftar paret att de fortfarande är ihop.

– Det är en stor skillnad i vardagen. Man vill ju inte arbeta lika mycket längre. Inte alls faktiskt. Man tittar på klockan, ”Är inte arbetsdagen slut snart?”, säger Daniel i TV4:s Så gick det sen-avsnitt och skrattar.

– Det känns helt fantastiskt att vara med Klara, krama om henne och säga att jag älskar henne. Jag kan inte tänka mig ett liv utan Klara, fortsätter han.

Klara, som brottats med dåligt självförtroende, trodde inte att hon skulle vara bland de fyra som fick följa med till Daniels gård.

Annons

– Jag tänkte, ”Varför skulle han vilja ha mig?”. Men det ville han – och det är jag väldigt glad för. Det känns jättebra, jag har inget att klaga på, säger Klara i TV4.

– Jag hade inte en så tydlig bild av kärlek innan jag träffade Daniel. Men nu vet jag hur det känns och ska kännas. Jag får nypa mig i armen ibland för så här lycklig har jag aldrig varit.

Hänt har sökt Daniel Eriksson som har tackat nej till intervju.

Foto: TV4

Annons