AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alice valdes bort av Bonde-Daniel – visar upp nya pojkvännen Oliver

15 dec, 2021 
AvOla Lagerström
Bonde-Daniel Eriksson, brevskrivaren Alice Pettersson och hennes nya pojkvän Oliver.
Alice Pettersson valdes bort av Bonde-Daniel och bröt ihop.
Men nu kan Hänt avslöja att hon torkat tårarna och träffat en ny pojkvän – som hon hade kontakt med redan innan Bonde söker fru.
– Oliver bryr sig om mig väldigt mycket, säger hon.
Annons

Videon kunde inte hittas

Spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, som bor utanför Vara i Västergötland hade tidigt en favorit i Bonde söker fruAlice Pettersson, 24, från Lidköping.

Alice fick följa med till Daniels gård och en efter en droppade konkurrenterna av. Men när det var dags för slutval föll Daniels val på Klara och Alice bröt ihop i tårar.

Men hur lever Alice Pettersson sitt liv efter programmet? Hänt ringer upp henne och det visar sig ha hänt mycket i hennes liv sedan inspelningarna i somras.

Hur står det till med dig, Alice?

– Det står bra till med mig, faktiskt!

✔︎ Det här är Alice Pettersson

Ålder: 24.
Bor: Lidköping.
God egenskap: Väldigt energisk.
Dålig egenskap: Otålig.
Kärleksstatus i dagsläget: I ett förhållande med Oliver, 21.

Hur länge hade du varit singel när Bonde söker fru-inspelningen drog igång?

– I tre och ett halvt år.

Varför sökte du just till Daniel Eriksson?

– Jag tyckte att han såg väldigt snäll och rar ut, jag såg en potentiell pojkvän i honom. Han var min stil. Jag sökte till honom för att se vad det kunde bli.

Annons

När Daniel skulle göra sitt slutval stod det mellan dig och brevskrivaren Klara – och han valde henne. Hur kände du dig minuterna innan Daniel öppnade sin mun och tog till orda?

– Jag var väldigt nervös, jag visste inte vem han skulle välja. Han var så lika mot oss båda. Det var därför det var så svårt att läsa av honom. Jag kunde liksom inte känna om det skulle bli Klara eller jag.

Var han kär i er båda?

– Det vet jag inte. Jag tror att han tyckte om oss båda i alla fall, men antagligen kände han mer för henne eftersom han valde henne.

Alice bröt ihop när Daniel gav beskedet.
Daniel gick efter Alice och försökte trösta henne.

Hur tog du beskedet?

– Jag blev förkrossad, jag kände mig väldigt sviken. Jag undrade: ”Varför blev det så här?” Jag blev väldigt ledsen, det var en jättejobbig känsla. Jag brast ut i gråt. Alla stod och kollade på mig. Jag ville inte vara kvar där, jag var så ledsen. Det var jättejobbigt!

Annons

Hur såg avskedet ut?

– När han sa att han skulle dejta Klara i stället för mig så gick jag därifrån. Jag sa att ”jag kan inte vara här mer”. Så kom han efter mig. Vi gav varandra en kram och så sa jag några ord till honom, jag sa att han förtjänade det bästa.

Alice om känslorna för Bonde-Daniel

Hur kände du dig under bilresan hem?

– Det var väldigt rörigt i mitt huvud. Jag hade inte så jättelångt hem, men jag pratade med min bästa vän och med min mamma om det här. Jag pratade och jag var ledsen.

Hur såg dina känslor för Daniel ut, egentligen?

– Jag kände att han var något jag ville satsa på. Jag var genuint intresserad och betuttad. Det var väl det jag kände, men känslorna var egentligen inte så jättestarka eftersom jag trots allt var hemma hos honom så pass kort tid.

Daniel valde att fortsätta träffa Klara i stället för Alice.

Hur ser dina känslor för Daniel ut i dagsläget?

– Nu är det bara på ett vänskapligt plan – om vi skulle prata med varandra. Vi har inte haft kontakt under den här tiden.

Annons

Så träffade Alice nya pojkvännen Oliver

Vad har hänt på din kärleksfront sedan programmet spelades in?

– Jag har hittat en kille som jag verkligen tycker om! Det finns en stor glädje i det.

Vad heter han?

– Oliver.

Hur gick det till när era vägar korsades?

– Jag träffade honom på en fest redan innan Bonde söker fru. När jag kom hem från inspelningen så tog jag kontakt med honom och så började vi träffas. Det kändes bara jättebra! Jag satsade på honom och det var verkligen rätt beslut.

Vad är det bästa med Oliver?

– Att han är så himla snäll! Han bryr sig om mig väldigt mycket.

Bor ni ihop?

– Ja, han bor nästan hos mig kan man säga.

Vad tycker du är svårast med kärleksrelationer?

– Tidigare har jag haft svårt att lita på någon. Man har inte sagt vad man känt och tyckt. Kommunikation är ju ett så viktigt i ett förhållande. Tidigare har den inte funnits där.

Alice med nya pojkvännen Oliver.

Har Bonde söker fru-inspelningen gett dig mersmak när det gäller tv – eller är det slut i rutan nu?

– Alltså, jag vet inte riktigt. Det är många som frågar mig om det, faktiskt. Jag skulle kanske inte ställa upp i något liknande program. Jag tycker att jag fått en bra bild av hur det ser ut bakom kamerorna. Det har varit väldigt lärorikt och spännande att få se, faktiskt.

Vad har du för förhoppningar när det gäller 2022?

– Åh, svårt! Men jag hoppas att man fortsätter vara kär och att man mår bra, helt enkelt.

Foto: TV4 & Privat

Annons