ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför har Heidi inte kontakt med någon av tjejerna fån Bonde söker fru

21 dec, 2021 
Heidi och Peja
Heidi Skedebäck gjorde stort avtryck i Bonde söker fru 2021 och lämnade med huvudet högt.
Nu berättar hon i en intervju med Hänt om varför hon inte har kontakt med någon annan brevskrivare.
– Jag kände ju att allt var..
Annons
Patrik Fernlund berättar om familjetragedin efter inspelningen av "Bonde söker fru"Brand logo
Patrik Fernlund berättar om familjetragedin efter inspelningen av "Bonde söker fru"

Bonde söker fru 2021 är snart slut, en av de som gjorde stort intryck under säsongen är Heidi Skedebäck som sökte kärleken i Pär Eric ”Peja” Nilsson.

Hon valde dock att lämna gården och Peja, anledningen var att hon fick både för lite tid och bekräftelse av Peja förklarade hon i programmet.

I en intervju med Hänt berättar hon om framtidsplanerna och varför hon inte har någon kontakt med de andra brevskrivarna idag.

Heidis framtidsplaner efter Bonde söker fru: ”Lugna ner sig”

Heidi har tidigare berättat för Hänt om sin resa i Bonde söker fru, som inte blev som hon tänkt. Hon poängterade bland annat att TV4 vinklade och ”förstörde” hennes förhållande med Peja.

– Det känns som de motarbetade mig och Peja, vi kunde fått en bra relation. Vi kunde ha fått bli kära, så det känns som att vårt förhållande förstördes både av mig, men också TV4, sa Heidi till Hänt då.

Peja och Heidi
Heidi förklarar för Peja att hon kommer lämna gården.

Heidi berättar nu för Hänt att hon väntar ut programmet, nästa år har hon planer på att gå pilgrimsvandring i Spanien om coronaläget tillåter.

Annons

– Nu har det handlat om att vänta ut programmet, så livet kan lugna ner sig lite. Så man kan landa efter det här äventyret. Nästa år har jag planer på att resa, till Spanien för pilgrimsvandring helst. Men det beror på coronaläget såklart, säger Heidi till Hänt.

Vad gör du annars då?

– Mitt arbete vill jag inte uttala mig om, men jag har många intressen. Som linedance, matlagning, country-musik, vandring och att fotografera.

Därför har Heidi inte kontakt med någon brevskrivare

Hur ser du på kärlekslivet idag?

– Ja men jag hoppas ju att jag hittar kärleken i framtiden, det händer när det händer. Jag söker inte överhuvudtaget. Det dyker upp när det gör det.

Heidi har inte kontakt med någon av de andra brevskrivarna idag. Anledningen berättar hon är på grund av att hon ville lägga allt bakom sig när hon lämnade gården under inspelningen.

Annons

– Jag har inte kontakt med någon annan, jag kände ju att allt var slut när jag lämnade gården, jag hade till en början en vänskap med några av de andra tjejerna som inte var på gården. Men jag ville inte bli påmind om programmet, så i somras valde jag att bryta med vännerna. Inget personligt, men det hela gick ju ut på att jag skulle få honom.

FOTO: TV4

Annons