LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Tittarnas starka ord till Bonde söker fru-Ellinor efter Filips diss

21 dec, 2021 
Ellinor och Filip i Bonde söker fru
Filip Nilsson valde mellan brevskrivarna Ellinor och Lina i Bonde söker fru 2021.
Och det blev tillslut Lina som fick fortsätta träffa Filip.
Beslutet chockade många tittare – och nu stöttas Ellinor rejält i sociala medier.
Annons
Patrik Fernlund berättar om familjetragedin efter inspelningen av "Bonde söker fru"Brand logo
Patrik Fernlund berättar om familjetragedin efter inspelningen av "Bonde söker fru"

Bonde söker fru bjuder i vanlig ordning på heta känslor, tårar och glädjerus. Årets säsong har varit rejält uppskattad och visst har kärleken blomstrat på gårdarna.

För bonden Filip Nilssons del stod det mellan brevskrivarna Lina Larsson och Ellinor Eke-Göransson. Han valde tillslut Lina och Ellinor fick lämna gården, Lina och Filip åkte sedan på en romantisk resa tillsammans. Men nu i efterhand har Filips val minst sagt chockat många tittare som nu stöttar Ellinor.

Ellinor om att bli bortvald av Filip i Bonde söker fru 2021

Slutvalen är alltid det jobbigaste momentet i Bonde söker fru, ofta är bönerna veliga och valet blir av förklarliga skäl väldigt känslomässigt laddat.

När Filip valde Lina så utbrast hon i glädje medan Ellinor föll i gråt. Men trots Linas glädje kände hon på Filip att han var märkbart tagen av situationen, något hon förklarade under deras resa i programmet.

– Slutvalet där, när vi satt på filten, så måste jag säga att jag upplevde en blandad känsla utav Filip. Jag kände hans glädje och jag kände att glädjen inte på något sätt var oäkta. Men jag kände också att han hade gett ett tufft besked tidigare, säger Lina.

Annons

Ellinor gjorde sedan ett inlägg på Instagram och berättade att det var ett tufft avsked men att hon är glad idag.

Ellinor skriver: ”Tyvärr ett mycket tungt besked för mig i gårdagens avsnitt..Delar lite bilder från vår fina dejt i stället och passar på att säga att det snart gått ett halvår sedan inspelningen och att jag mår bra idag. Det är svårt att hitta ord som kan förklara hur otroligt tacksam och överväldigad jag är över alla fina meddelanden jag fått under hösten!”.

Tittarnas ord till Bonde-Ellinor efter slutvalet: ”Chockad”

Eftersom Ellinor har öppen profil på Instagram är det många tittare som letat sig in till kontot. Och hundratals stöttar nu Ellinor i kommentarerna och skriver dessutom att de blev chockade under valet.

”Hoppades verkligen på att det skulle bli Ni två. Du är så fantastiskt fin, vacker och klok. Så trist att det slutade så här. Han kommer att ångra sig, tror jag. Önskar dig nu allt gott och du är värd det bästa”, skriver en person.

Annons

En annan skriver: ”Jag är mycket imponerad över hur du hanterade allting. Synd bara att det inte blev du. Bondens förlust. Men en tjej som du blir inte ensam länge.”

”Tyckte ni passade så bra ihop. Blev så ledsen och chockad när han inte valde dig. Önskar dig all glädje och lycka och kärlek i framtiden!”, hälsar en tredje.

Hänt har vid upprepande tillfällen sökt Ellinor-Eke Göransson som avböjer att kommentera.

FOTO: TV4

Annons