Alice om relationen till Klara idag – efter Daniels slutval i Bonde söker fru

BONDE SÖKER FRU 2021
Exklusivt

Slutvalen i Bonde söker fru 2021 är gjorda och bonden Daniel hade Alice och Klara kvar i slutet. Valet landade på Klara och Alice fick åka hem.
Nu berättar Alice för Hänt om relationen till Klara idag!
5 saker du inte visste om Linda Lindorff
Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru lider mot sitt slut och nu återstår det bara att se om paren som fann varandra i somras fortfarande håller ihop. Detta är något som TV4-tittarna kommer få se i onsdagens avsnitt av det populära dejtingprogrammet.

Under säsongens gång har tittarna fått följa mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 36, och spannmålsbonden Filip Nilsson, 27. I förra veckans avsnitt fick vi se bönderna göra sina slutval och även de efterföljande dejt-resorna.

Slutvalen mynnade ut på så vis att Peja till slut inte valde någon av tjejerna som var kvar på hans gård, men i efterhand sökte han upp Benita i Stockholm. Backis valde Evelina, Filip valde Lina och Daniel valde Klara.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Alice om att bli bortvald i Bonde söker fru

När Daniel skulle göra sitt slutgiltiga och viktiga val stod det mellan Klara och Alice. Nu berättar Alice för Hänt om hur det faktiskt kändes när Daniel berättade att Klara var tjejen han skulle fortsätta dejta.

– Alltså man känner sig ju sviken just då. Nu i efterhand tänker jag väl bara att det inte var meningen att det skulle vara så liksom. Men just då var det ju massa känslor och man kände väldigt mycket. Det var väldigt intensivt på gården, säger Alice till Hänt och fortsätter:

– Det är ju inte kul att bli bortvald liksom av någon man tycker om.

BONDE SÖKER FRU 2021

Daniel berättade att han valde att fortsätta dejta Klara.

FOTO: TV4

Men precis som Alice berättar så verkar allt ske av en anledning, idag har Alice nämligen hittat kärleken på annat håll och hon har tidigare berättat för Hänt om kärlekslyckan med Oliver!

Okända triangeldramat mellan tv-profilerna

Så är Alice och Klaras relation idag – efter Bonde söker fru

Inför det stora slutvalet pratade Alice och Klara med varandra och bestämde att det inte fick bli några sura miner sinsemellan. Istället bestämde de att det är ju Daniel som de isåfall får känna besvikelse för.

Detta ledde till att Alice och Klara fick en relation även efter programmet då de pratade om känslorna och allt som varit. Men hur är deras relation idag? Nu berättar Alice för Hänt hur det ligger till.

– Vi har pratat lite efteråt, bara skrivit lite och sådär. Direkt efter så pratade vi om hur det var och alla känslor. Sedan har vi hörts av lite och så, men inte jättemycket, säger Alice till Hänt och fortsätter:

– Nu när allt har lagt sig så kan man ju absolut umgås. Vi har ju sagt förut att vi måste ta tag i det och träffa alla tjejer. För vi var ju ett väldigt sammansvetsat gäng.

LÄS OCKSÅ: Carolas framtidsplaner med mystiska mannen

LÄS OCKSÅ: Måns och Ciara splittras – berättar om sorgen

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!