Carola Häggkvists framtidsplaner med kärlek och mystiska mannen

Carola Häggkvist

Carola Häggkvist är aktuell i Stjärnorna på slottet och har innan premiären planer på att fira nyår med en hemlig romans.
Nu berättar hon för Hänt om framtidsplanerna med kärlekslivet.
– Det är en möjlighet, säger Carola.
Carola Häggkvists nyårsplaner med hemliga mannen
Slå på ljud

Artisten Carola Häggkvist är en av årets stjärnor i SVT:s Stjärnorna på slottet, Tillsammans med komikern Per Andersson, komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig och författaren David Lagercrantz kommer tittarna få ta del av deras livshistorier.

Stjärnorna på slottet går ut på att fem kända personer bor ihop på ett slott. Som huvudperson under en dag delar man då med sig av sitt liv och ofta blir programmet personligt. När Hänt befann sig på plats under pressträffen för programmet berättade Carola om inspelningen men även nyårsplanerna med hemliga kärleken.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carola Häggkvist blev skadad under inspelningen

Carola Häggkvist får ofta förfrågningar om program, Let's dance har hon blivit frågad om flera gånger och dansa fick vi se henne göra i våras, men nu kommer hon äntligen medverka i Stjärnorna på slottet.

Inspelningen ägde rum på Bäckaskog slott, men allt gick inte som planerat för artistens del. Under sista dagen så skadade sig nämligen Carola och fick ett rejält blåmärke, något hon berättade om på Instagram.

Hon inleder: ”Finn ett fel...Sista ’natten’ med gänget och man åker såklart på en riktig ’kyss’ på armen som jag upptäcker efter ett litet tag. Det hände på en av stjärnornas aktivitet (som än så länge är hemlig..) det svedde till lite grann, sen kom bölden och lite senare färg paletten.”

Hon fortsätter: ”Ungefär likadana färger som min ögon make up! Haha... Ingen fara med mig men skydden hade varit bra att ha på sig. Alltid lika spännande när man satsar allt man har. Tack för en spännande dag!”

Deltagarna i SVT:s Stjärnorna på slottet

Deltagarna i SVT:s Stjärnorna på slottet 2022.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Carola om mystiska romansen – ska fira nyår tillsammans

För ett tag sedan var Carola och hälsade på en väninna som bor i Spanien, där träffade hon en man och har tidigare uttryckt att det finns potential till kärlek. De träffades på en restaurang och hon har poängterat att han är trevlig.

När Hänt frågar Carola om planerna med kärlekslivet blir artisten fnissig, något tydligt besked har hon inte än. Men nyår ska de fira tillsammans!

Carola intervjuas av Hänt

Carola intervjuades av Hänt under pressträffen för Stjärnorna på slottet.

FOTO: HÄNT

Hur ser framtidsplanen ut med kärlekslivet?

– Ja, det vet jag inte riktigt ännu. Det där är så löst, det bara hänger så löst. Det är en möjlighet, jag har ingen aning faktiskt. Jag har inte träffat honom efter restaurangen. Jag vet inte än, säger Carola.

Stjärnorna på slottet har premiär 1 januari 2022 i SVT och SVT play.

LÄS OCKSÅ: Carola Häggkvist om branden i hemmet – stora oron för dottern Zoe

LÄS OCKSÅ: Underbara! Carola Häggkvists pussbild med dottern Zoe väcker starka reaktioner

FOTO: Duygu Getiren/TT // HÄNT

FRÅN FÖRSTASIDAN