Carola Häggkvists pussbild med dottern Zoe väcker starka reaktioner

Carola Häggkvist och dottern Zoe.

Häromdagen delade Carola Häggkvist en bild med dottern Zoe när de pussar varandra.
Bilden har fått många starka reaktioner och verkar dela svenska folket.
Se det omtalade klippet från Carolas sommarkonsert
Slå på ljud

Carola Häggkvist, 54, är en av Sveriges mest folkkära artister. Hon slog igenom redan som 16-åring när hon vann Melodifestivalen med låten Fångad av en stormvind. Sedan vinsten har Carola ständigt varit aktuell och senast gjorde hon en ny tolkning av sin hitlåt Säg mig var du står tillsammans med världsstjärnan Zara Larsson.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Carola har två barn Amadeus Sögaard, 23, och Zoe Häggkvist, 12. När Carola endast hade Amadeus ville hon ge honom ett syskon, så 2008 började hon skriva in sig i adoptionsköer då hon ville skaffa barn på egen hand. Och fyra år senare fick Carola Häggkvist Zoe.

Pussbilden på Carola och dottern Zoe delar följarna

I veckan delade Carola en bild på sin Instagram där hon och Zoe pussar varandra på munnen när de sitter i bilen och står stilla vid ett rödljus.

Till bilden har Carola skrivit: ”Jag vet inte vad ni gör i väntan på grönt ljus vid rött!? Men vi passar på att ge varann en puss. ( Oftast på mitt initiativ dock .. )”.

Något Carola kanske inte hade tänkt på när hon la ut bilden var att den väckte flera reaktioner från hennes följare. I bildens kommentarsfält är följarnas åsikter delade. Några tycker att bilden är gullig och att fler borde pussa sina barn, medan andra anser att detta inte är lämpligt.

”Underbar pusspaus”.

”Mysigaste pussarna är dotterns”.

”Såå mysigt ,,,,, detta tror jag händer alldeles för sällan”.

”Så fin bild! Fylld av kärlek! Jag är så glad att mina vuxna barn - 24 och 29 år - fortfarande tycker att det är okej att pussa sin mamma!! Och naturligtvis pussas det på barnbarnen jämt och ständigt!!”.

Sen var det några få som inte riktigt höll med ovanstående kommentarer:

”Carola, om man ska pussa sina barn gör man det på kinden inte på munnen. Det är alldeles för intimt.”

”Det verkar som gränserna för vad som är okej flyttas fram mer och mer.”

LÄS OCKSÅ: Theo Wahlgren till sjukhus – har opererats för brusten blindtarm

LÄS OCKSÅ: Carolina Gynnings bild med dottern Vilda efter olyckan

FOTO: Karin Törnblom/TT, Carola Häggkvist/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN