Carola Häggkvists nyårsplaner med nya dejten

Carola Häggkvist

Nu bekräftar Carola Häggkvist att hon träffat någon väldigt speciell.
Det är för Expressen som hon berättar om lyckan och om deras nyårsplaner.
– Jag ska fira nyår hos en väninna, och ”han” kommer också vara där.

Carola Häggkvist har varit singel ett tag – men nu verkar hon ha träffat någon som hon finner stort intresse hos. Det är för Expressen som hon berättar att hon träffat någon när hon var i Spanien – hon mötte då mannen på en restaurang. Hon avslöjar inte hans namn men berättar att de pratar engelska med varandra.

– Det här är ingen svensk. Vilket var rätt bra. Han kanske fattade efter ett tag när han kom hem att jag är ”den där sångerskan”, säger Carola.

– Vi bytte nummer, sen ringde inte jag dagen efter. Han var lite sur på mig att jag inte ringde, säger Carola som förklarar att han inte hade hennes nummer.

Exklusivt
Magnus Hedman akutopererad – skräcken över att bli blind

Samtalet till flingen i Spanien – berättar om reaktionen

Carola ringde upp mannen efter hon landat i Sverige.

– Jag försökte ta vara på de timmarna jag hade innan jag skulle hem. Sen hörde jag av mig till honom när jag var tillbaka i Sverige, då svarade han ”åh jag hade ju velat träffa dig igen”, så vill man ju ha, den reaktionen vill man ju ha! säger hon.

Carolas nyår med hemliga mannen

Hon berättar vidare för tidningen att de kommer träffas till nyår igen. Hon förklarar även att hon inte kan "kolla upp" honom på Instagram då han inte har något konto – utan de gav enbart varandras nummer.

– Jag ska fira nyår hos en väninna, och ”han” kommer också vara där. Massa folk kommer att vara där, säger Carola och lägger till:

– Jag får ta reda på vem han är. Kan jag inte göra det via Instagram så får jag väl ta reda på det då. Det är ju toppen. Han verkar ball, han verkar nice.

LÄS OCKSÅ: Följarnas frågor efter Niklas Strömstedts nya kyssbild: ”Vem är det?”

LÄS OCKSÅ: Maria Forsblom om splittringen – därför umgås inte TV4-kollegorna

SENASTE NYTT!