Maria Forsbloms kamp i relationen med Nyhetsmorgon-kollegorna

Maria Forsblom och Soraya Lavasani

Att programledarna för Nyhetsmorgon kommer bra överens framför kamerorna är ingen hemlighet.
Men hur ser relationerna ut bakom kulisserna egentligen?
För Hänt berättar nu Maria Forsblom om kampen med kollegorna.
Allt du vill veta om Maria Forsblom och hennes karriär
Slå på ljud

Nyhetsmorgon har kommit att bli ett populärt morgonprogram för de morgonpigga och programledarna har gjort desto större intryck på tv-tittarna. I uppsättningen finns bland andra Jenny Alversjö, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Maria Forsblom, Martin Järborg och Soraya Lavasani.

Maria och Martin var länge ett radarpar i tv-rutan men den senaste tiden har Maria istället styrt skutan som programledare för Nyhetsmorgon tillsammans med Steffo och Martin är tillbaka med sin gamla parhäst Soraya.

Men hur är egentligen relationen mellan kollegorna bakom kulisserna? Nu berättar Maria Forsblom om kampen.

Martins festkväll med kända profilen – bilderna visar

Maria Forsblom ryter ifrån efter Steffo Törnquist beteende

Förra veckan bjöd programledarna Steffo Törnquist och Maria Forsblom in relationsexpeterna Anna Bennich och Nisse Edwall i TV4-studion för att prata om otrohet.

Under samtalet pratade de om alltifrån att själv bli bedragen till att vara den som bedrar, och det blev en hel del intressanta diskussioner.

Inför Anna och Nisses besök hade tittarna fått chans att skicka in massa frågor. Som väntat hade väldigt mycket frågor kommit in, och experterna gjorde sitt bästa för att välja ut de mest relevanta.

När relationsexperten skulle ge svar på en av tittarnas frågor passade Steffo på att avbryta Nisse i samtalet för att komma med en input – något som fick Maria att säga till honom.

– Men ska inte han få prata klart?, sa hon då och tittade på Steffo varpå han svarade:

– Han tar ju fel perspektiv! Det var ju inte det som var ämnet. Nu får du skynda på lite.

Maria Forslom köpte dock inte Steffos försvar utan svarade:

– Men det kanske kommer.

Maria Forsbloms verkliga relation till kollegorna i Nyhetsmorgon

Programledarna i Nyhetsmorgon är ett riktigt sammansvetsat gäng och det syns genom tv-rutan. Men hur är egentligen relationen mellan programledarna bakom kulisserna då?

När Hänt träffar Maria Forsblom på premiären av filmen Trazan & Banarne – Banankontakt passade vi på att fråga om hon umgås med någon av kollegorna privat, varpå TV4-profilen berättar att det inte alltid är lätt att få ihop allas scheman.

– Det är mest Sofia Geite som jag träffar och Soraya och Martin en del men vi går så tokigt precis omlott varandra, om jag jobbar så är han ledig och när jag är ledig så jobbar han, berättar Maria Forsblom och fortsätter:

– Och sen har ju de flesta småbarn så det finns inte så mycket tid, det är svårt men bara att man har så goda vänner på jobbet är så skönt!

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholt kritiseras efter beslutet för sönerna Nicholas och Philip

LÄS OCKSÅ: Moonica Macs egna ord om relationen till Benjamin Ingrosso

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play

SENASTE NYTT!