Martin Stenmarcks festkväll med kända profilen – bilderna visar

Martin Stenmarck

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund gick skilda vägar tidigare i år och har sedan dess en god relation till varandra.
Ex-paret har valt att fokusera på deras egna separata liv sedan uppbrottet och i helgen syntes Martin på en vild festkväll tillsammans med en känd profil.
503 Service Unavailable

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund var ett par i över tjugo år, men i juni tidigare i år nåddes vi av beskedet att de valt att gå skilda vägar. Ex-paret skildes dock åt som goda vänner och har idag en fin relation till varandra.

På deras sociala medier valde de att skriva en gemensam text där de förklarade att de valt att separera. Vid uttalandet hade de redan bott isär i ett halvår.

”Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par. Det har såklart varit en stor förändring för oss alla och vi kommer med största respekt för varandra och framförallt våra barn inte kommentera detta i andra sammanhang”, skrev de då.

Efter det bekräftade uppbrottet intervjuades Hanna av Expressen, och där gick hon närmare in på uppbrottet.

– Ja, och jag ska inte prata mer om vår separation. Men alla förhållanden är kompromisser, och man kan kompromissa med sig själv till en viss gräns, och sen kan man inte det mer, och då behövs en livsförändring, sa hon bland annat till tidningen.

Melissa Horns ärliga ord om relationer och kärlekslivet: ”Svårt”

Martin Stenmarcks egna ord om nya livet som singel

Martin har varit väldigt fåordig när det kommer till att uttala sig om uppbrottet från Hanna, men i podcasten Nemo möter en vän berättade han hur singellivet har varit för honom hittills.

– Det är speciellt. Jag har liksom inte kommit in i det än. Hur långt har det gått? 10 månader? Det är inte så lång tid så det handlar fortfarande om att hitta en vardag, förklarade han då.

Han berättade även att han helt klart märker av att folk vet om att han är singel då det är fler som har börjat höra av sig till honom, men förklarade samtidigt att han inte är där än.

Och det var när Nemo ställde frågan om hur han ställer sig till relationer framöver som han gav ett litet vemodigt svar.

– Nej men jag tänker nog att, jag vet inte. Det är ju svårt när man inte är där. Det får ordna sig sen. Det är inte prio nu. Nu är det prio att barnen har det bra och att allt blir bra helt enkelt. Så hjärnan är inte där, sa han.

Martin Stenmarcks vilda festkväll med kända profilen

Ex-paret har nu levt isär i drygt ett år och de båda verkar må bra på varsitt håll.

Och i helgen slog Martin till på den stora trumman och njöt av en rolig utekväll med ingen mindre än krog-profilen Anders Timell.

Anders lade tidigare i veckan ut en video tillsammans med Margaux Dietz där han berättade att han skulle vara dj på Taverna Brillo, som är en restaurang i Stockholm.

Och det var där som fredagen spenderades tillsammans med vännen Martin och flera andra personer.

På Anders Instagram delades bilder från den blöta festkvällen och vännerna såg ut att ha väldigt roligt tillsammans.

Bilder från Anders Timell och Martin Stenmarcks festkväll på Taverna Brillo.

Bilder från Anders Timell och Martin Stenmarcks festkväll på Taverna Brillo.

LÄS OCKSÅ: Emil Ingemarssons nya flickvän efter uppbrottet från Margaux Dietz

LÄS OCKSÅ: Idol-Lana Sulhav om relationen till de andra deltagarna

FOTO: Anders Timell/Instagram, Malou efter tio/TV4 Play

SENASTE NYTT!