Melissa Horns ärliga ord om relationer och kärlekslivet: ”Svårt”

melissa horn om kärlekslivet

Melissa Horn har länge varit sparsam med att dela med sig av sitt privatliv, till nu.
Nu berättar artisten om känslorna kring att älska någon.

En av artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2021 är Melissa Horn, 34.

Kanske är Melissa en av doldisarna i årets säsong av succéprogrammet? Eller ja, inte när det gäller musiken då hon varit i branschen ett bra tag. Men något som hon varit sparsam med under sin långa och fantastiska karriär är sitt privatliv.

melissa horn medverkar i så mycket bättre 2021

Melissa Horn.

FOTO: Jessica Gow/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Melissa Horns starka ord om kärlekslivet: ”The man”

Om man ska tro att Melissa har upplevt allt som står i hennes låttexter har hon verkligen varit med om en hel del tråkigheter. Men som tur är, så berättar hon ibland andras berättelser, men från sitt perspektiv.

Många undrar ändå hur Melissas kärleksliv ser ut, då hon är väldigt sparsam med att dela med sig om just det. Men i Så mycket bättre 2021 berättar artisten nu om känslan att bli älskad och att älska.

Avslöjar
Därför saknas Melissa Horn i Så mycket bättre

– Jag kan komma ihåg det där fantastiska med att få vara någons första kärlek. Sen blir man äldre och får acceptera att den man själv kanske blir jätte jätteförälskad i, den har älskat någon annan. Kanske fortfarande älskar någon annan? Vilket jag nu förstår, säger Melissa Horn i programmet och fortsätter:

– För jag tycker att älskar man någon så älskar man den personen hela livet. Så jag kommer också med ett sånt bagage om jag träffar någon. Men jävlar vad svårt det kan vara att acceptera att det finns någon till på axeln, och att ibland är tanken på den personen liksom ännu större än tanken på 'the man' liksom.

Så mycket bättre 2021 sänds på lördagar klockan 20.00 på TV4 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Melissa Horns kända mamma Maritza Horn – här är musiken hon gjort

LÄS OCKSÅ: Andreas Mattsson och Anna Charlotta har två barn – orden om saknaden

FOTO: Jessica Gow/TT, Hell Gate Medi/REX/Shutterstock/TT

SENASTE NYTT!