Sanningen om Melissa Horns namn – det heter hon egentligen

MELISSA HORN

Melissa Horn är högaktuell i årets säsong av Så mycket bättre som snart har premiär på TV4. Men nu kan Hänt avslöja att hon faktiskt inte heter Melissa Horn, så här heter hon egentligen!
Här är alla deltagare i Så mycket bättre 2021
Slå på ljud

Melissa Horn, 34, slog igenom för svenska folket år 2007 med låten Långa nätter. Sedan dess har hon gett ut fem studioalbum och haft stora framgångar i såväl Sverige, Norge och Danmark.

Under hösten kommer Melissa synas till i tv-rutan då hon är en av deltagarna i Så mycket bättre på TV4!

Snart är det äntligen dags för den 14:e säsongen av Så mycket bättre att dra igång. Som vanligt är intresset stort och deltagarna har skapat sig många minnen och nya kompisar från inspelningarna på Gotland.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Här är artisterna som medverkar i Så mycket bättre 2021

Under årens lopp har programmet förändrats en hel del, tidigare har det till exempel varit en och samma artist som tolkats på en dag. Nu är det istället en överraskning för både tittarna och artisten om vem som ska bli tolkad.

Men de senare åren har artisterna blivit allt fler och dagarna räcker längre inte till för att gamla konceptet med en varsin dag ska fortskrida. I år är det totalt 14 artister som medverkar. Och istället kommer det vara ett värdpar för hela säsongen, vilka är Melissa Horn och Thomas Stenström. Med andra ord kommer Melissa och Thomas vara på plats under hela säsongen!

Förutom Melissa och Thomas var dessa artister på plats på Gotland i somras för att spela in årets säsong. Dessa är Andreas Mattsson, Cherrie, Casper Janebrink, Daniel Adams-Ray, Gustaf & Viktor Norén, Maxida Märak, Moonica Mac, Peter Jöback, Harpo, Marie Nilsson Lind och Siw Malmkvist.

Det heter Melissa Horn egentligen

När Thomas Stenström gästade Nyhetsmorgon berättade han att den person han kom närmast under säsongen var ingen mindre än Melissa.

– Jag och Melissa var ju där hela tiden, så det kändes bra. Otrolig artist, det räcker att hon sjunger upp så står rummet still, sa han då och fortsatte:

– Vi hängde där hela tiden och funkar väldigt bra ihop.

THOMAS STENSTRÖM, MELISSA HORN
Jessica Gow

Nyhetsmorgon-programledaren Anders Pihlblad höll med Thomas om vilken fantastisk artist Melissa Horn är och han är, precis som många andra, väldigt spänd för att se den nya säsongen.

Med andra ord är längtan stor att få se Melissa sjunga i programmet. Men heter hon verkligen Melissa Horn, eller är det ett artistnamn?

Nu kan Hänt avslöja att Melissa egentligen heter Astrid Melissa Edwarda Horn Weitzberg.

LÄS OCKSÅ: Så träffade Kajsa Bergvist sin flickvän Josefin

LÄS OCKSÅ: Pernillas bröllopsklänning – egna orden om lyckan: ”Gåshud”

FOTO: Pär Bäckstrand, Janerik Henriksson/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN