Pernilla Wahlgrens bröllopsklänning – nya bilderna från showen visar

Pernilla Wahlgrens bröllopsklänning – nya bilderna från showen visar

Just nu är Pernilla Wahlgren mitt uppe i turnén av den egna föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris.
Nu visar schlagerdrottningen upp den stora lyckan.
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges just nu hetaset artister och nöjesprofiler. Tidigare i vår kunde vi se henne som programledare i den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen. Därefter satt hon med i juryn i tv-programmet och nysatsningen Masked singer på TV4.

Sedan en tid tillbaka så kan man även se Pernilla i den tionde säsongen av succéserien Wahlgrens värld tillsammans med dottern Bianca Ingrosso.

Denna säsong får tv-tittarna hänga med när Pernilla dejtar och till slut hittar den stora kärleken i Christian Bauer.

Parallellt med tv-serien är Pernilla Wahlgren också aktuell just nu med den egna föreställningen Pernilla Wahlgren har hybris, som hon gör tillsammans med Kim Sulocki, Ola Forssmed, Hanna Hedlund och Måns Nathanaelson.

Christian Bauers kärlekshyllning till Pernilla Wahlgren: ”Tårögd”

Under premiärkvällen var såklart Christian Bauer på plats, och han var mäkta imponerad över sin kärlek.

Det här är så stort. Där är hon, min älskling. Tårögd och rörd redan innan, och lite nervöst. Vet inte varför jag är det men det år fantastiskt", sade Christian i ett klipp strax innan föreställningen skulle till att börja.

Det verkar onekligen som att Christian och Pernilla är väldigt kära i varandra. Men om de kommer flytta ihop återstår att se, Pernilla Wahlgren har nämligen ännu inte bestämt dig för om hon och pojkvännen kommer att bli sambor när hon flyttar in i sin nybyggda villa på Lidingö.

Pernilla Wahlgrens bröllopsklänning – se bilden

Under helgen har Pernilla varit i Luleå, Östersund och Örnsköldsvik och uppträtt med Pernilla Wahlgren har hybris-gänget. Och det verkar onekligen som att kvällarna i Norrland blev riktiga succéer.

Ännu en fantastik kväll med en fantastisk publik!!! TACK Östersund. Trots min hybriskänner jag mig tacksam & ödmjuk över att vi är igång igen, & får köra för utsålda arenor & känna den enorma kärleken från publiken!! Gåshud kväll efter kväll när vi avslutar med stående ovationer…!”, skrev hon.

I en av bilderna som Pernilla har lagt ut från showen på sin Instagram ses hon bära en brudklänning. Kan detta vara inspo inför framtiden? Det får vi se helt enkelt, men vacker som en dag är hon i din vita klänning och tillhörande slöja!

Pernilla Wahlgren hade bland annat på sig i en brudklänning under hennes shower. Foto: Pernilla Wahlgren/Instagram

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks hårda ord om Filip Lamprechts beteende: ”Väldigt elak”

LÄS OCKSÅ: Idol-Erik Elias avslöjar okända namnbytet – sanningen bakom beslutet

FOTO: Karin Törnblom/TT, Pernilla Wahlgren/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN