LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maria Montazamis son Nicholas visar upp flickvännen Holly

25 okt, 2021 
Maria och Nicholas Montazami
Maria Montazami medverkade i Svenska hollywoodfruar tillsammans med sin man och deras barn.
Nu har den yngsta sonen Nicholas en flickvän som han glatt visar upp i sociala medier.
Se bilderna på turturduvorna här!
Annons
Så mycket pengar tjänar Maria Montazami – ”Jag är en affärskvinna”Brand logo
Så mycket pengar tjänar Maria Montazami – ”Jag är en affärskvinna”

Maria Montazami kom till USA för att jobba som au pair i slutet av 80-talet. Kort därefter träffade hon maken Kamran Montazami och de har nu varit gifta i över 30 år.

Tillsammans har Maria och Kamran fyra barn, Sara, Hanna, Emma och Nicholas Montazami. I Svenska hollywoodfruar fick vi följa Maria med sin familj, exempelvis när Nicholas flyttade hemifrån. Och nu visar han upp flickvännen – se bilderna här!

Maria Montazamis karriär med Svenska hollywoodfruar

Maria Montazami är en av de tv-personligheter i programmet som gjorde störst intryck på tittarna. Hon beskrevs ofta som lugn och rolig. I serien fick vi exempelvis ta del av hennes förkärlek för läppstift och inredningsdetaljen tassels.

Maria har bott i Los Angeles i flera år, till en början var hon hemmafru för att sedan bli egenföretagare. Hon har ett eget märke, medverkat i flera reklamfilmer, föreläst och även varit en av sommarpratarna i P4 Västmanland.

Annons

År 2018 blev Maria Montazami dessutom utsedd till Sveriges Bästa Realitystjärna av svenska folket i tv-programmet Sveriges Bästa.

Hon har även släppt flera böcker och sminkprodukter. Med andra ord tog karriären minst sagt fart i samband med Svenska hollywoodfruar.

Maria Montazami med barn
Maria Montazami med sina döttrar.

Maria är flitig på Instagram och delar ofta med sig av bilder på både sitt hem, resor och barn. Ovan syns hon tillsammans med sina döttrar. Alla barnen har nu flyttat hemifrån. Något hon inte tycker känns sorgset – då de syns ofta och bor nära varandra.

– Det gör inte det, för alla mina barn är faktiskt ganska mammiga och hemkära. De älskar att komma hit, har hon tidigare sagt till Hänt.

Annons

Maria Montazamis son Nicholas visar upp flickvännen Holly

Sonen Nicholas har en flickvän som heter Holly, och i samband med Nicholas födelsedag publicerade Maria ett par bilder på dem två tillsammans. De ser minst sagt kära ut!

Holly och Nicholas har även gått på ett bröllop tillsammans, något hon dessutom visade upp på sina sociala medier.

Nico och flickvännen
Kärleksfulla paret på bröllop.
Nico med Holly
Nico med sin Holly.

”Det största grattis till denna. Du betyder så mycket för mig och jag kan inte vänta på att få fira dig idag. Jag älskar dig”, skriver sonen intill en bild på sig själv och flickvännen Holly.

FOTO: Instagram / TV3

Annons