TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Bianca Ingrosso blev fimpad med en cigarett rakt på bröstet

24 okt, 2021 
BIANCA INGROSSO
Bianca Ingrosso har tidigare berättat om attackerna på gatan som hon behövt utstå.
Nu har någon gått ett steg längre och skadat Bianca – vilket hon nu visar upp.
Annons
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”Brand logo
Benjamin Ingrossos ord om dejten – med ”killen”

Bianca Ingrosso är en av Sveriges absolut största influencers, tv-personligheter, entreprenörer och Youtubers.

Bianca är även väldigt intresserad av smink, då hon i princip växte upp med att hänga bakom scenen på Pernilla Wahlgrens shower. Detta har lett till att hon nu i vuxen ålder skapat det egna sminkmärket Caia och framgångarna för företaget går som på räls!

Förra veckan kunde Bianca dela med sig av några glada nyheter. Hon har nämligen nått en stor milstolpe med Caia och nu har de flyttat in på det nya superlyxiga kontoret. Kontoret består av 700 kvadratmeter och ligger i hjärtat av Östermalm, i Stockholm.

Bianca Ingrosso utsatt för hat – attackerades på gatan

Vid sidan av framgångarna kan fansen även följa Biancas liv i den egna realityserien Wahlgrens värld. I serien får man följa Bianca och Pernilla på alla möjliga äventyr i deras vardag.

Annons

Det är både i med- och motgångar som kamerateamet för Wahlgrens värld är på plats. Tidigare i höstas var det något riktigt otäckt som hände Bianca, när hon var ute på en promenad med hundarna.

Mitt under promenaden med hundarna Dino och Sammy hörde Bianca helt plötsligt en okänd man som kom gående bakom henne. Eftersom det här filmades till Wahlgrens värld så fångades allt på film. Den okända mannen syntes dock inte i bild, men trots det var han tvungen att vräka ur sig att han "absolut inte vill bli filmad".

– Jag vill inte vara med. Ni har inte rätt att filma mig. Hur vet jag att ni inte tar med det? Du är ju knappt en ärlig person, skriker den okända mannen till Bianca.

Hans kommentarer tog riktigt hårt på Bianca och faktum är att hon blir nära till gråt efter mannens utspel. Bianca blev riktigt chockad och ledsen eftersom hon inte fattade vad hon gjort honom.

Bianca Ingrosso attackerad igen – fimpad på bröstet

Det här är dock inte den enda attacken Bianca utsatts för. I våras när Bianca var ute och gick och lyssnade på Benjamins nya album ville en kvinna komma fram och prata med henne. Kvinnan konfronterade henne mitt på gatan och gick till attack, Bianca berättade själv om händelsen på sin Instagram.

Och nu verkar Bianca ha utsatts för ytterligare en attack. På hennes Instagram-story visar hon nu upp ett brännmärke på bröstet. Hon skriver och förklarar att det är någon som fimpat en cigarett på henne.

”Och ja, någon fimpade mig med en cigarett på mitt bröst förra helgen”, skriver Bianca.

BIANCA INGROSSO
Bianca visar upp brännmärket..

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, INSTAGRAM

Annons