Johanna Lind Bagge och Anders skaffar ny hund efter Ebbas bortgång

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge

För ett tag sedan gick Johanna Lind Bagge och Anders Bagges älskade hund Ebba bort.
Nu delar Johanna med sig av den nya familjelyckan efter tragedin.

Johanna Lind Bagge, 49, och Anders Bagge, 53, har varit äkta makar i tre år och tillsammans med sina fyrbenta vänner lever de i en stor villa strax utanför Stockholm.

Anders är en av jurymedlemmarna i Idol och Johanna är entreprenör. De delar båda en stor passion för hundar och paret har flera hundar tillsammans som de gör allt för.

Johanna och Anders Bagge om sorgen efter hunden Ebba

För ett tag sedan delade Johanna Lind Bagge med sig av den tråkiga nyheten att deras hund Ebba drabbats av en tumör. Strax därefter meddelade paret att Ebba tragiskt nog fått somna in. På sin Instagram skrev Johanna om sorgen:

”Älskade Ebba. Sorgen är bottenlös, mitt hjärta har brustit, jag kan inte andas och inte sluta gråta”, skrev Johanna då.

Sedan dess har de försökt gå vidare men sorgeprocessen har varit tuff för det hundälskande paret. I en intervju med Hänt berättade Johanna hur hon har hanterat tragedin.

– Det är någonting man bär med sig, det tar tid att läka. Jag har kvar alla mina hundar i urnor. En del står hos min kära mamma. De andra urnorna – som Ebba som somnade in för någon dryg månad sedan – har jag hemma, berättade hon då.

Johanna Lind Bagge och Anders Bagges nya familjelycka

Johanna driver en egen blogg där hon ofta uppdaterar sina läsare om sitt liv med maken Anders och hundarna samt hennes stora passion för skönhet.

Häromdagen skrev Johanna ett glädjande inlägg om att hon har satt upp sig på väntelistan för en ny hund, nämligen en Grand Danois!

”Och vet ni……jag har satt upp mig på en till Grand Danois när mamma Vida får nästa kull. Hundar är livet!”, skriver hon på Instagram.

Vad roligt med en ny hund!

Hänt har sökt Johanna Lind Bagge för kommentar om nya familjemedlemmen.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ord om nya lägenheten väcker frågor hos följarna

LÄS OCKSÅ: Helena Bergströms starka ord om relationen till dottern Molly Nutley

FOTO: Johanna Lind Bagge/Instagram, Malou efter tio/Youtube, Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN