Anders och Johanna Bagges hund Ebba har gått bort – egna orden om förlusten

JOHANNA LIND BAGGE, ANDERS BAGGE

Anders Bagge och hustrun Johanna Lind Bagge har inga gemensamma barn, istället har de sina hundar som de älskar mer än allt.
Därför är paret nu i stor sorg, när hunden Ebba nu somnat in.
”Jag kan inte andas”, skriver Johanna.
6 svenska kändisar som älskar sina hundar
Slå på ljud

Johanna Lind Bagge, 49, och Anders Bagge, 53, har varit ett par i flera år och sedan drygt tre år sedan kan de även titulera sig som äkta makar.

När paret gifte sig så hade de självklart med sig sina fyrbenta vänner på kalaset. Faktum är att parets sex hundar är deras allt och Anders har tidigare berättat för Hänt om hur mycket han brinner för att hundar ska ha det bra.

Anders och Johanna har även synts till en del i tv-rutan den senaste tiden när de gör reklam för ett försäkringsbolag för djur. Paret älskar med andra ord sina kära hundar, så när beskedet kom om att hunden Ebba fått en tumör var det som att hela deras värld stannade upp.

Hunden Ebba har avlivats

Johanna kunde bara inte sluta gråta när hon fick veta att Ebba skulle behöva avlivas, och nu har den fruktansvärda dagen kommit.

”Älskade Ebba. Sorgen är bottenlös, mitt hjärta har brustit, jag kan inte andas och inte sluta gråta.”, skriver Johanna.

Johanna beskriver i sitt inlägg på Instagram att hon egentligen visste vad som skulle ske och att de levde på lånad tid med lilla Ebba. Nu var dagen kommen.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

”Jag satt uppe med dig hela natten och vakade vid din sida och du låg i mitt knä. Du tittade på mig med dina stora ögon man drunknar i och jag såg jag att du var på väg. Dina ögon Ebba, vi har alltid läst av varandra utan ord, det har vi aldrig behövt.”, skriver hon och fortsätter:

”På morgonkvisten blev allt värre för dig och du matgladast av alla ville inte ha något av det du annars älskar. Det blev inget spring till kylskåpet dagarna innan där du annars fick något gott av Anders.”

Johanna Lind Bagges stora sorg över Ebbas död

Det hela slutade med att Johanna fick åka in akut med lilla Ebba och det blev riktigt känslosamt när hon blev tvungen att avlivas.

”Jag strök ömt ditt huvud som låg tungt i mina händer och pussade dig med ett stilla farväl tills du somnade in. Nu får du vila älskade Ebba och tack för alla dessa år du gav, den kärlek du givit, för att du har hållit ordning på flocken, för att du alltid funnits där. Jag älskar dig överallt annat och sorgen är bottenlös.”, skriver Johanna och fortsätter:

”Tack till er alla för att ni gjort allt för Ebba. Jag älskar dig och saknar dig Ebba och du kommer alltid finnas hos mig !”

Alla vi på Hänt beklagar verkligen sorgen. All kärlek och styrka till er Anders och Johanna.

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik avslöjar allt om uppbrottet i nya låten om Filip Lamprecht

LÄS OCKSÅ: KRITIK Tittarilska efter magstarka inslaget i Efter fem

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN