Följarna häpnar efter Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

Maria Montazami och sonen Nicholas

Förra veckan fyllde Maria Montazamis son Nicholas 22 år.
Nu delar hon med sig av en ny bild på sonen – och följarna chockas av hur lik han är sin pappa Kamran.

Tv-profilen Maria Montazamis, 54, liv förändrades drastiskt 2009 när hon för första gången gjorde entré i TV3:s Svenska Hollywoodfruar. Hon blev snabbt en tittarfavorit och med åren har hon blivit en av Sveriges mest folkkära profiler. Maria jobbar idag med sina sociala medier-konton och trots att realityserien har lagts på is fortsätter hon att dyka upp i rutan titt som tätt.

Marias liv i USA började när hon åkte på semester till Los Angeles 1987. Under resan började hon jobba som servitris på en restaurang, där hon lärde känna ägaren Kamran Montazami. 1990 gifte sig paret och snart utökades familjen. Idag har makarna fyra barn ihop, döttrarna SaraHanna och Emma samt sonen Nicholas Montazami.

Maria Montazami om sonen Nicholas

I Svenska Hollywoodfruar har TV3-tittarna fått en inblick i Marias liv tillsammans med sin stora familj. I den säsong som sändes 2018 fick man se fyrbarnsmamman hälsa på sonen Nicholas, som då nyligen hade flyttat till en studentkorridor. Maria blev chockad över hur ostädat och smutsigt det var.

Förra året flyttade Nicholas till ett kollektiv och det nya boendet imponerade tyvärr inte heller på Maria. Hon blev dock positivt överraskad av hur stor hennes son hade blivit.

– Han har blivit så lång och så gullig och har så tjock och fint hår! Jag är väldigt stolt över honom, sa hon i programmet.

Avslöjar återföreningen med barnen

På grund av coronaviruset har familjen Montazami knappt umgåtts med varandra sedan i mars. Eftersom barnen är utflugna och bor på olika håll i USA har det varit svårt att få till en träff.

I maj återförenades Maria och maken med barnen igen, vilket gladde TV3-profilen något enormt. På sin blogg berättade hon om den stora familjelyckan.

Det var verkligen en varm härlig sommardag när de flesta bekymren var som helt bortblåsta”, skrev hon intill ett par bilder på återföreningen med döttrarna och sonen.

Nya orden om 22-årige sonen

Förra veckan fyllde Maria Montazamis son 22 år. I ett inlägg på Instagram delar hon med sig av en ny bild på Nicholas och berättar för sina följare om vad han har för sig i livet.

”Sista året med biologistudier på universitet. Låt oss fira mer när familjen återigen är samlad”, skriver hon.

I kommentarsfältet väller gratulationerna in och någonting som flera människor har lagt märke till är hur lik Nicholas är sin pappa Kamran Montazami.

”Vad lik sin far han är. Grattis Nicho”, skriver en person i en kommentar.

”Så lik far sin! Coolt att han läser biologi!”, hälsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Maria Montazami om stora familjelyckan med dottern Sara

LÄS OCKSÅ: Marko Markoolio Lehtosalos relation till Maria Montazami

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram