TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Maria Montazamis chock efter sonens förändring: ”Herregud”

17 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Nicholas och Maria Montazami
Maria Montazamis son Nicholas har flyttat hemifrån.
När Hollywoodfrun besöker honom upptäcker hon en stor förändring.
– Jag är väldigt stolt över honom, säger TV3-profilen.
Annons
Siv cottonBrand logo
Siv cotton

Maria Montazami, 53, gjorde debut i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar på TV3 för tio år sedan. Där har man i samtliga säsonger sedan dess fått följa hennes liv tillsammans med maken Kamran Montazami och deras barn Sara, 27, Hanna, 24, Emma, 21, och Nicholas, 20.

För några år sedan flyttade sonen ut ur huset då han skulle börja på college, och numera är det endast Maria Montazami och hennes man som bor i det stora huset i Los Angeles, USA.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hollywoodfrun besöker dock gärna sin son titt som tätt. I förra säsongen fick man se hur hon hälsade på skolan där Nicholas då bodde i en studentkorridor. Hon blev då chockad över hur ostädat och smutsigt det var.

Så ser Nicholas Montazami ut idag

I ett nytt avsnitt av Svenska Hollywoodfruar berättar Maria Montazami att sonen nu har flyttat till hus tillsammans med några kompisar. Självklart vill hon hälsa på och se det nya boendet, men det är med skräckblandad förtjusning hon sätter sig i bilen.

Annons

– Hans rum i studentkorridoren var förskräcklig med en ekorre mitt på golvet, så vad kan jag egentligen förvänta mig i det här huset med fyra killar? säger hon.

När hon kommer fram välkomnar sonen henne på garageuppfarten. Maria Montazami berättar att han har förändrats otroligt mycket sedan han flyttade hemifrån.

– Han har blivit så lång och så gullig och har så tjock och fint hår! Jag är väldigt stolt över honom, säger hon.

Nicholas Montazami
Nicholas Montazami har vuxit upp!

Maria Montazami upptäcker droger

När hon kommer in i huset har hon dock inte lika mycket fint att säga. Trots att killarna berättar att de har städat innan besöket så är Maria Montazami inte nöjd.

– Herregud, jag förstår inte, säger hon när hon går omkring och kikar i de olika rummen.

Annons

Värst blir det när hon kommer till en av killarnas sovrum.

– Det luktar gräs här inne, röker du gräs? frågar hon.

Nicholas rumskamrat erkänner att han har rökt på, men Maria Montazami verkar mer bekymrad över städningen än över drogupptäckten.

Efteråt säger Hollywoodfrun att det bara är att acceptera att det är så hennes son lever. Hon är så stolt över den utvecklingen han har gjort de senaste åren att hon inte kan hitta något område där Nicholas behöver utvecklas.

– Jag är så stolt över honom och jag ser tyvärr inget fel. Jag är nog förblindad av min egen son, säger Maria Montazami.

Hollywoodfruar sänds på tisdagar klockan 21.00 på Tv3 och Viafree.

FOTO: TV3, Instagram

Annons