Martin Stenmarck om livet om singel – efter skilsmässan från Hanna

Hanna Hedlund & Martin Stenmarck

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund har skiljt sig.
Nu berättar Martin om nya livet som singel.
– Det är svårt, säger han.
Martin Stenmarcks framtidsbesked
Slå på ljud

Det var i början av sommaren som Hanna Hedlund och Martin Stenmarck berättade att de bestämt sig för att gå skilda vägar. De hade då varit ett par i över tjugo år och nyheten fick hela nöjes-Sverige att stanna upp.

I en intervju i podcasten Nemo möter en vän berättar Martin nu om relationen till sin tidigare fru, och hur han tycker att det nya livet som singel är.

Martin Stenmarck om relationen till Hanna Hedlund

Sedan Martin och Hanna gick ut och berättade om separationen har de båda valt att vara väldigt restriktiva med vad de säger om situationen. Och även när Nemo Hedén gör ett försök till att prata om skilsmässan gör Martin en tydlig markering.

– Jag har ju valt att inte prata om den. Jag kommer inte göra det, det är som det är faktiskt, säger han innan han fortsätter:

– Men det är inget drama utan det är lugnt.

– Är ni polare?, frågar Nemo då varpå Martin svarar:

– Absolut.

Martin Stenmarck om nya livet som singel

Men med en separation kommer också en hel del förändringar. Att gå från att leva med någon till att helt plötsligt vara själv kan vara svårt och det kan ta ett tag att komma in i det - iallafall om du frågar Martin. I Nemo möter en vän berättar han hur singellivet har varit för honom hittills.

– Det är speciellt. Jag har liksom inte kommit in i det än. Hur långt har det gått? 10 månader? Det är inte så lång tid så det handlar fortfarande om att hitta en vardag, förklarar han.

Martin berättar att han absolut har märkt av att folk vet om att han är singel och att det är fler som har börjat höra av sig till honom, men förklarar att han inte riktigt är där än själv. Och på frågan hur han ställer sig till relationer framöver kan han inte riktigt heller svara på just nu.

– Nej men jag tänker nog att, jag vet inte. Det är ju svårt när man inte är där. Det får ordna sig sen. Det är inte prio nu. Nu är det prio att barnen har det bra och att allt blir bra helt enkelt. Så hjärnan är inte där, förklarar han.

LÄS OCKSÅ: Miriam Bryant är singel igen – har gjort slut med David Nilsson

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik mot Tareq Taylor i nya programmet Bäst i köket

FRÅN FÖRSTASIDAN