LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Miriam Bryant är singel igen – har gjort slut med David Nilsson

09 nov, 2021 
Miriam Bryant och David
Det senaste året har Miriam Bryant visat upp sin kärlek till David Nilsson i sociala medier.
När artisten gästar Gry Forssell med Vänner avslöjar hon att relationen har tagit slut.
– Jag är singel, säger Miriam.
Annons
5 kändispar med rekordkorta äktenskapBrand logo
5 kändispar med rekordkorta äktenskap

För tio år sedan släppte Miriam Bryant, 30, sin debutsingel Finders, Keepers och hon blev snabbt namnet på allas läppar. Sedan dess har succéerna avlöst varandra och när hon ställde upp i Så mycket bättre 2015 fick karriären ännu ett uppsving.

Den 19 november släpper Miriam Bryant sitt nya album PS jag hatar dig, som är det första hon gör på svenska. Därefter drar en omfattande Skandinavienturné igång, som startar i Stockholm i början av 2022.

Miriam Bryants tidigare kärleksliv

Men det är inte bara Miriams karriär som har varit en snackis sedan hon blev känd för svenska folket. Fansen har såklart även varit nyfikna på hennes kärleksliv.

I januari 2016 bekräftade Miriam Bryant att hon och den fyra år yngre trummisen Tommy Hey var ett par. Hennes låt Black car är tillägnad honom och handlar om hur de åkte runt på Berlins gator i Tommys svarta bil.

Relationen varade inte för evigt och senare samma år avslöjade Miriam Bryant att hon och Tommy hade gått skilda vägar. På P3-Guld galan kallade artisten sitt ex för en ”skitstövel”, och satte då punkt för den kärlekssagan.

Annons

Nya pojkvännen David Nilsson

För ett år sedan började Miriam hinta om att hon träffat någon ny. Hon började då lägga upp kärleksfulla bilder tillsammans med David Nilsson.

”Att va med en normal volym 1”, skrev hon intill en bild där hon och David håller hand.

I samma veva la David också upp en bild tillsammans med Miriam och skrev: ”Hon te vänster”.

Följarna blev fullkomligt lyriska – men Miriam Bryant har varit väldigt förtegen om deras relation och har inte uttalat sig om förhållandet i intervjuer.

Miriam Bryant bekräftar uppbrottet från David Nilsson

En person som alltid lyckas få kändisarna att berätta hur det egentligen ligger till är Gry Forssell, som programleder Gry Forssell med Vänner varje vardagsmorgon.

Under tisdagen var det ingen mindre än Miriam som gästade morgonshowen. I direktsändning frågar Gry om Miriam har en pojkvän.

– Ja, svarar artisten till en början.

Men snart kommer nästa besked från Miriam Bryant.

– Nej, jag är singel.

Gry Forssell försöker sedan fortsätta samtalet utan att lyckas, och de går istället över till att prata om Miriams kommande album.

FOTO: Jonas Hessman/TT, Karin Törnblom/TT

Annons