Miriam Bryants ilska mot ex-pojkvännen: ”Skitstövel”

Förhållandet mellan Miriam Bryant och exet Tommy Hey verkar inte ha slutat på god fot. Under P3 Guld-galan i helgen kallade stjärnan exet för "jävla skitstövel".

Så sent som förra året spirade känslorna mellan Miriam Bryant, 25, och den tyske rocktrummisen Tommy Hey, 21, från bandet Desasterkids. Paret träffades på en nattklubb i Berlin och blev så förälskade att de snabbt gjorde matchande tatueringar, i form av tändare. Miriam Bryant skrev också låten ”Black car”, som handlar om Tommy Hey och om hur de träffades i Berlin, blev kära och åkte runt i hans svarta bil. Tommy Hey medverkar också i musikvideon till låten.

– Jo, men det handlar om oss två. Vi möttes på ett dansgolv i Berlin och jag bad honom om en tändare. På den vägen är det. Han bor ju i Berlin och kör en svart bil. Det är väldigt självbiografiskt, det mesta jag skriver är högst personligt, har hon tidigare sagt till tidningen GP.

LÄS OCKSÅ: Miriam Bryant singel: “Har dumpat honom”

Under årets P3 Guld-gala, som gick av stapeln i Göteborg i helgen, prisades Miriam Bryant för just ”Black car” som utsågs till ”Årets låt”. Men när artisten skulle ta emot priset passade hon också på att rikta en skarp känga åt låtens huvudperson, exet Tommy Hey, från scenen.

– Åh Gud, jag trodde inte att jag skulle vinna det här priset. Men Gud, jag är så jävla glad. Tack som fan för att ni röstat på mig, sa Miriam Bryant och fortsatte:

– Och tack till den jävla skitstöveln med sin svarta biljävel som jag aldrig sätter min fot i någonsin igen.

https://www.instagram.com/p/BPkEmweFn80/?taken-by=miriambryant

Och det är inte första gången Miriam Bryant slänger i väg en känga till ex-pojkvännen. I oktober förra året berättade popstjärnan, i en intervju med Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i tv-programmet ”Breaking news”, att hon dumpat Tommy Hey. 

– Det var otroligt jobbigt att vara ihop med honom. Det krävde för mycket energi och för mycket tid. Om ett år eller två kommer jag se tillbaka på det som det stormiga förhållande som alla personer pratar om. Och nu har jag varit med om det, sa hon i programmet.

LÄS OCKSÅ: Miriam Bryant: “Jag kanske är bipolär”

Vid tillfället jämförde Miriam Bryant också förhållandet med ex-pojkvännen med cancer.

– Det känns som jag haft cancer i ett år och blivit friskförklarad. All respekt för honom, men jag mår skitbra och är jättelycklig. Det var rätt, sa hon då.

FOTO: Stella Pictures

SENASTE NYTT!