TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Miriam Bryant har dumpat Tommy Hey: "Känns som jag haft cancer"

06 okt, 2016 
Johnny Axelsson
Miriam Bryant är singel igen. Berättar själv att hon lämnat den tyska trummisen Tommy Hey för att det krävde för mycket energi och för mycket tid.
Annons

Miriam Bryant, 25. tyckte att det blev alldeles för jobbigt att vara tillsammans med den tyska trummisen Tommy Hey, 21, som spelar i metalbandet Desasterkids, därför dumpade hon honom. Det var under gårdagen i programmet ”Breaking news” hos Filip Hammar och Fredrik Wikingsson som hon avslöjade nyheten.

– Jag har dumpat honom nu. Det var otroligt jobbigt att vara ihop med honom, det krävde för mycket energi och för mycket tid. Om ett år eller två kommer jag nog se tillbaka på det här som det här stormiga förhållandet som alla äldre personer pratar om. Nu har jag varit med om det, säger Miriam i programmet.

På efterföljande fråga om artisten trivs med singellivet svarar hon:

– Det känns som jag haft cancer i ett år och blivit friskförklarad. All respekt för honom, men jag mår skitbra och är jättelycklig. Det var rätt. Det som är underbart är att han aldrig kommer se det här.

Det var Häntbloggen som i vintras förra året som kunde avslöja att hon hittat kärleken i trummisen. Paret träffades på en nattklubb i Berlin.

Foto: Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Annons