TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Miriam Bryant är tvärsäker: "Det kommer förmodligen ta slut"

19 jul, 2016 
AvOla Brising
Miriam Bryant tror att pojkvännen kommer bränna alla deras pengar, därför väntar sig artisten att det snart tar slut med tysken Tommy Hey.
Annons

I vintras kunde Hänt avslöja att Miriam Bryant, 24, hade funnit kärleken i tyske metaltrummisen Tommy Hey, 21. De träffades på en nattklubb i Berlin.

– Jag frågade om han hade en tändare och så gav han mig sin och så sprang jag iväg med den, och sen var det som en Askungegrej. Han skulle ha sin tändare, fast det var ju glasskon, har Miriam berättat i podcasten ”Anders & Gry”.

Tidigare har sångerskan haft otur i kärlek och för några veckor sedan berättade Miriam för Hänt att Tommy inspirerat henne till nya singeln “Black Car“:

– Den handlar om hur vi möttes och hur kärleken känns.

Miriam Bryant med sin Tommy Hey.

Men nu avslöjar hon i Expressen att hon inte väntar sig att det kommer hålla så länge med Tommy heller även om hon är kär. För då “Black Car” kommer på tal den här gången säger hon:

Annons

– Den handlar om min nuvarande pojkvän Tommy, om hur vi träffades och blev tillsammans… Och om hur det förmodligen kommer att ta slut.

Om hur de träffades sjunger Miriam:

– I met you on the dancefloor, I was high and you were bored.

Miriam Bryant tror inte det kommer att hålla med Tommy Hey.

Tydligen är det hon som till stor del försörjer Tommy fast det har ett distansförhållande, han bor i Berlin och hon i Stockholm. För om hur det kommer ta slut sjunger Miriam:

– Nothing lasts forever, no-o-o, You spent all our money, Used to call me honey, I know that you’re sorry o-o-o…

Foto: Stella, IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons