Så är Sigrid Bernsons relation till Robin Bengtssons ex-flickvän Emma

Sigrid Bernson, Robin Bengtsson & Emma Hallbygård

Robin Bengtsson har sonen William tillsammans med tidigare flickvännen Emma Hallbygård.
Läs här för att veta hur Sigrids relation till Robins ex ser ut.

Sigrid Bernson och pojkvännen Robin Bengtsson träffades när de dansade ihop i succéprogrammet Let's dance 2019. Romansrykten började snabbt att cirkulera, men inte förrän i december samma år valde de att bekräfta att det faktiskt var något mellan dem.

Sedan dess har det hänt mycket för paret. Idag bor de i ett gemensamt hus ute i Vallentuna och Sigrid har även fått en fin relation till Robins son William.

Men nu avslöjar hon även hur relationen till Williams mamma ser ut.

Sigrid Bernsons relation till bonussonen William

Robin har sonen William tillsammans med tidigare flickvännen Emma Hallbygård och det är ingen hemlighet att sonen och Sigrid kommer bra överens.

På Instagram delar Sigrid ofta med sig av härliga minnen tillsammans med bonussonen, och hon har flera gånger uttryckt tacksamheten hon känner över att ha honom i sitt liv.

”Älskar att få lära dig hur man seglar och att få se dig leka på samma ställen som jag gjorde som barn. Finaste Wille!”, har hon bland annat skrivit på sin Instagram.

Elisas sorg efter skilsmässan: ”Det värsta jag gjort”

Robin och Sigrid har i nuläget inga gemensamma barn, men artisten har tidigare berättat om hur han ser på att skaffa fler barn en vacker dag.

– Det kan jag absolut tänka mig att ha. Jag älskar barn, sa Robin då.

Även Sigrid har gett sin syn på saken.

– Just nu så tar jag och Robin det lite som det kommer. Det är ju skönt att jobbet har börjat dra igång nu äntligen både för mig och Robin, har hon tidigare förklarat för Hänt.

Sigrid Bernsons relation till Robins ex Emma Hallbygård

Under söndagen fyllde William åtta år och dagen till ära valde Sigrid att hylla honom. I ett inlägg på Instagram delade hon nämligen bilder på två tillsammans, men också en fin text där hon skrev om deras relation och vad han har haft för betydelse i hennes liv.

”Grattis Wille på din födelsedag. Kan knappt förstå att du fyller 8 år idag!!! Vår stora, fina, snälla, omtänksamma, roliga kille!! Du förgyller vårt liv! Älskar dig oändligt!!”, skrev hon.

I kommentarsfältet var det många som kommenterade de fina bilderna samt hyllade henne för att vara en så bra vuxen i Williams liv.

Men även Robins ex och Williams mamma valde att kommentera inlägget. Under bildspelet skrev hon nämligen ett rött hjärta följt utav en emojii med hjärtögon - något som Sigrid svarade på med två röda hjärtan.

Det verkar med andra ord som att Sigrid och Emma har en fin relation till varandra.

LÄS OCKSÅ: Maken Dereks reaktion efter upptäckten i Fredrik Eklunds bild

LÄS OCKSÅ: Robinson-Joanna Swica överfallen – stöttas av Bianca Ingrosso

SENASTE NYTT!