Maken Dereks reaktion efter upptäckten i Fredrik Eklunds bild

Fredrik Eklund och Derek Kaplan

Stjärnmäklaren Fredrik Eklund har varit gift med sin stora kärlek Derek Kaplan sedan åtta år tillbaka.
Och nu väljer Derek att göra en offentlig hyllning till maken.
Läs starka kärleksfulla orden här!
Slå på ljud

Fredrik Eklund har gjort sig känd i både Sverige och USA genom sin medverkan i mäklarprogrammet Million Dollar Listing New York. Han är en känd fastighetsmäklare som har prisats för sina insatser och är dessutom syskon med författaren Sigge Eklund. Fredrik och maken Derek Kaplan har två barn ihop, tvillingarna Mila Eklund och Fredrik ”Freddy” Eklund Jr som snart fyller hela fyra år. Tvillingarna har gjort stor succé på Fredriks sociala medier.

Följarna tycker nämligen att barnen är otroligt vackra och ofta fylls kommentarsfältet av lovord från mäklarens stora följarskara. Faktum är att barnen ofta kallas för ”världens vackraste” och bilderna uppskattas av följarna. Men nu är det Derek som väljer att hylla sin man Fredrik – se offentliga hyllningen här!

Sigrid Bernsons lycka med Robin Bengtsson och bonussonen William

Fredrik Eklunds egna ord om barnplanerna med maken

De äkta makarna fick tvillingarna genom en surrogatmamma och Fredrik har tidigare avslöjat hur nära han är kvinnan som hjälpte de att få sina barn och vilken enorm tacksamhet han känner för henne.

I den senaste säsongen av Million Dollar Listing avslöjade Fredrik att han har börjat fundera på fler barn med maken Derek.

– Jag känner mig redo, säger Fredrik i tv-serien.

Maken Derek är däremot inte lika säker på Fredriks barnplaner, han säger i avsnittet att han tycker att de ska njuta av den tiden som de har nu eftersom livet är tillräckligt hektiskt. Om det blir fler barn för kändisparet återstår alltså att se! Men än så länge har flera följare uttryckt sin lycka för Fredrik, som tidigare nämnt beröms ofta barnen för sitt vackra utseende.

Maken Dereks ord till Fredrik Eklund efter upptäckten i bilden

I veckan delade Fredrik med sig av en bild på sin Instagram där han avslöjar att han ska börja sälja fastigheter i Hamptons i USA.

Under bilden strömmade glädjande kommentarer från följarna som visade sin uppskattning efter nyheten, men mitt bland alla kommentarer kunde man även se att Fredriks make Derek hade skrivit en kommentar.

”Vem är den snygga killen som tittar genom kikaren, letar han efter mig?” Skrev Derek till sin make. Varpå Fredrik svarade sin make med ett tydligt ja!

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds nya bild på tvillingarna väcker starka reaktioner

LÄS OCKSÅ: Robinson-Joanna Swica överfallen – stöttas av Bianca Ingrosso

LÄS OCKSÅ: Idol-Sunny Taylor och Daut Ajvaz svar om relationen efter romansryktet

FOTO: Fredrik Eklund/Instagram, Youtube

SENASTE NYTT!