LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Miriam Bryants attack mot exet: "Ett skitförhållande"

20 maj, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Miriam Bryant kallade exet Tommy Hey för "skitstövel" under P3 Guld-galan. Nu går hon åter till angrepp och kallar deras tidigare relation för ett "skitförhållande". – Det var väldigt mörkt för mig, säger hon.
Annons

Under årets P3 Guld-gala tidigare i år kammade artisten Miriam Bryant, 26, hem priset för ”Årets låt” med ”Black car”. Sången handlar om expojkvännen, tyske rocktrummisen Tommy Hey, 21, och i texten sjunger Miriam om hur de träffades och åkte runt i hans svarta bil.

Men när hon tog emot priset var förhållandet över och i stället kallade hon exet för “jävla skitstövel”. Och i en ny intervju med magasinet Filter berättar Miriam Bryant nu mer om uppbrottet och kallar relationen för “ett skitförhållande”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var ett ohälsosamt förhållande, där hans behov blev väldigt mycket viktigare än mina egna. Allt annat hamnade i skuggan av honom. Det var väldigt mörkt för mig och jag känner fortfarande stress över vem jag valde att vara och hur jag rättade mig efter en person. Jag kan inte säga att jag kommit vidare från det än, säger hon i intervjun och fortsätter:

– Jag är inte ensam om att ha haft ett skitförhållande. Det kan vi dela med varandra. Man lär sig att hantera saker och skaffar sig nya preferenser för framtida partners. Så man får göra det till något positivt.

Annons

För en månad sedan släppte Miriam Bryant också låten “Rocket”, som handlar om uppbrottet från just Tommy Hey. I texten sjunger hon bland annat att “vi är över, baby” och också “du är bara ett troll och du har grävt din egen grop”, samtidigt som låtens melodi är glad.

– Det känns bara så konstigt att göra en glad låt, för jag är ganska ledsen nu. Det är bara en massa skit i huvudet, säger hon till Filter.

Foto: IBL

Annons