Idol 2023 marknadsföring banner

Miriam Bryant gick ner 25 kilo: "Jag har alltid hatat mig"

15 feb, 2017 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Annons

Supercoola Miriam Bryant, 25, strålar av självsäkerhet och attityd. Men nu avslöjar artisten i programmet Renées brygga på TV3 att så inte alltid varit fallet.

För fyra år sedan gick hon nämligen ner 25 kilo.

– Du känns som någon som har bra självförtroende, säger Renée.

– Nej det har jag inte. Självförtroendet blir ju testat hela tiden. Så ytligt, det kommer man inte ifrån. Samhället är ju helt utformat efter en mall du inte kan passa in i. Det är en kamp som inte går att vinna, svarar sångerskan och fortsätter:

Recept.se Nyhetsbrev

– Det är så ytligt allting och det kommer man inte ifrån, för det finns överallt. Allt i samhället är designat till att misslyckas. Du blir aldrig tillräckligt, smal eller tjock, vacker eller storbystad för det.

miriam-bryant

“Gick ned 25 kilo”

Renée frågar även Miriam om perioden då hon gick ned väldigt mycket i vikt:

– Ja det gjorde jag en gång. Jag var alltid lite knubbig. Men för tre-fyra år sedan gick jag ned 25 kilo. Sen efter “Så mycket bättre” gick jag upp 10 kilo. Och nu är jag skitnöjd då jag slutat tänka på det, säger hon.

Annons

Nu mår sångerskan bra viktmässigt och tänker inte lika mycket på vad “samhället” kräver av oss.

– Känner mig skitnöjd och slutat att tänka på det där med allt hets. Jag har alltid hatat mig för att jag tyckte att jag var så där tjock. Nu turnerar jag och äter pannkakor!

Foto: IBL, TV3

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons