TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Heterosexuella Miriam Bryant: "Jag har legat med en tjej"

10 feb, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
När sångerskan Miriam Bryant gästade i senaste avsnitten av podcasten "Tankar med.." så kommenterade hon romansryktena som cirkulerade kring henne och dokusåpa-stjärnan Hampus Marcussen men avslöjar även att hon varit med en tjej.
Annons

I höstas gick ryktena kring en het romans mellan Miriam Bryant, 25, och “Paradise hotel”-deltagaren Hampus Marcussen, 23, efter att de setts tillsammans flera gånger under sommaren.

När Miriam gästade det senaste avsnittet av podcasten ”Tankar med…” så fick hon frågan av Daniel Redgert, 25, om relationen till ph-deltagaren och då passade hon på att döda ryktena.

– Vi hängde väl några gånger, men vi har aldrig gjort något. Han snackade om det i pressen och typ tog intervjuer om hans eventuella känslor till mig. Men han sa ingenting om det till mig, säger hon.

Miriam menar på att relationen är obefintlig och hon känner sig sårad över att folk går bakom ryggen på henne. Hon berättar även att hon pratat en del med sin psykolog om att hon har svårt att borsta bort människors fördomar.

– Jag är sårbar och tog illa upp när Hampus snackade om mig och fabricerade något. Mitt största problem är att jag vill att folk ska gilla mig och jag blir skitledsen av att umgås med människor som inte har den inställningen. Vad har jag gjort dem?, säger hon.

Hampus Marcussen Pressträff inför Paradise Hotel, MTG huset, Stockholm, 2016-08-26 (c) ERICSSON MARCUS / Aftonbladet / IBL Bildbyrå * * * EXPRESSEN OUT * * * AFTONBLADET / 85729
Den påstådda romansen mellan Hampus Marcussen och Miriam Bryant är obefintlig.

Till Aftonbladet säger Hampus att det han menade var att deras vänskap skulle kunna övergå till dejtande och att kärlekskänslorna skulle kunna uppstått. Han kommenterar även Miriams uttalande i podden.

Annons

– Då är det väl så. VI har en obefintlig relation. Om hon upplever det så, så är det väl så. Hon har bildat sig sin uppfattning och den får man respektera, säger han.

Han kommenterar även det faktum att Miriam känner sig sårad.

– Jag förstår tanken, det är klart. Hon är ett större namn än mig och jag förstår att hon tänker i de banorna, men så är det absolut inte och jag hoppas inte att hon tror att jag var med henne på grund av det för då lärde hon verkligen inte känna mig.

Men det tar inte slut på ämnet relationer i podcast-avsnittet. Artisten avslöjar också att hon har haft sex med en kvinna – men definierar sig som heterosexuell.

– Jag har ju legat med en tjej och tycker egentligen att tjejer är mycket sexigare, säger Miriam Bryant.

Sångerskan säger vidare:

– Jag gillar sex. Ibland har man ju mer sex, om man exempelvis är tillsammans med någon. Och ibland har man mindre, berättar hon.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons