LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Miriam Bryants diss mot Bert Karlsson: "Lägg dig inte i"

26 jan, 2017 
AvMagdalena Divina Khodr
Många svenska artister har Bert Karlsson att tacka för framgången. Men Miriam Bryant dissar den före detta skivbolagsdirektörens expertis. "Palla med 60-åriga gubbar som ska lägga sig i ens karriär", säger hon till Hänt.
Annons

Som skivbolagsdirektör har Bert Karlsson, 71, varit med och skapat några av vår tids största svenska stjärnor. Tycka vad man vill om Bert men när det kommer till artisteri så vet han vad han pratar om. Trots att han på senare tid sadlat om nu fokuserar heltid på sitt entreprenörskap har han fortfarande åsikter om våra svenska artister. Någon som han nästintill avgudar är sångerskan Miriam Bryant, 25.

– Henne gillar jag och skulle gärna villa pussa på. Hon har en väldigt speciell röst som jag älskar. Sen är hon cool och säger vad hon tycker.

STOCKHOLM, SWEDEN, 2017-01-25 Börsen. Danny Saucedo Krog show. Arrangör: Iles Pr Picture: Bert Carlsson, Photo: CHARLOTTE BRUNZELL
Bert Karlsson sålde skivbolaget Warner Music 2006.

Dock vill Bert finslipa hennes artisteri en aning.

– Miriam borde sjunga på svenska istället. Det skulle göra hennes karriär gott och hon skulle överleva längre som artist, sa Bert till Hänt på premiären av Danny Saucedos show på Hamburger börs.

Annons

När han kort efter får syn på Miriam i vimlet ser han sin chans att ge henne vägledning i karriären, något som inte uppskattades av P3 Guld-vinnaren.

– Den ska du skita i, kontrade Miriam rappt som svar.

Miriam Bryant P3 Guld på Radiohuset, Stockholm 16-11-28. Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL
Miriam räds inte för att säga vad hon tycker.

Att ta sig friheten och dela med sig tips från coachen visade sig inte vara en bra idé. Om händelsen säger Miriam torrt till Hänt:

– Jag är allergisk mot andras åsikter. Palla med 60-åriga gubbar som ska lägga sig i ens karriär.

En sak har han iallafall rätt i. Miriam säger sannerligen vad hon tycker.

Foto: IBL, Charlotte Brunzell. 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons