Moonica Macs egna ord om relationen till Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso & Moonica Mac
Exklusivt

Lisa Brolander, även kallad Moonica Mac, är nu aktuell i årets säsong av Så mycket bättre.
Tidigare i år gästade hon även på Benjamin Ingrossos album En gång i tiden.

Nu berättar hon hur relationen till artisten ser ut idag.

Lisa Brolander, 31, kanske mer känd som Moonica Mac är en sångerska, låtskrivare och musikproducent och är just nu högaktuell som en av artisterna i Så mycket bättre 2021.

Lisa debuterade år 2017 och har släppt flera singlar efter det. Hösten 2019 släppte hon även sitt första album Stark & Sårbar.

Tillsammans med Benjamin Ingrosso släppte hon singeln Det stora röda huset tidigare i år, men hur ser egentligen deras relation ut idag?

Hänt har tagit reda på svaret!

Martins festkväll med kända profilen – bilderna visar

Sanningen om artistnamnet Moonica Mac

Lisas artistnamn Moonica Mac föddes efter att hon fick frågan om vad hennes musik har för genre, Det var en fråga hon inte riktigt tänkt på, vilket gjorde det lite svårt att svara på exakt.

– Jag fick frågan vad jag hade för genre, vilket jag inte alls tänkt på då, men svarade att det hade varit fint med en blandning av Fleetwood Mac, Emmylou Harris och Monica Zetterlund, varpå jag fick höra ”lycka till med Monica Mac” och då var det som att hon klev in i rummet, och där blev hon kvar, har Lisa tidigare berättat i en intervju med Göteborgs-Posten.

Moonica Mac om relationen till Benjamin Ingrosso

Moonica har en otroligt vacker stämma som påminner mycket om Monica Zetterlunds personliga och rika röst. Och kanske var det därför Benjamin Ingrosso kontaktade Moonica för ett potentiellt artistsamarbete.

När Hänt träffade Moonica på pressträffen för Så mycket bättre passade vi på att fråga hur deras relation ser ut idag efter låtsamarbetet.

– Benjamin bad mig om hjälp att skriva en låt. Han hade en idé och vision och ville testa skriva med mig, så det var en kul förfrågan. Vi gick in och skrev den här låten på en dag och det känns fint att få ha varit med på det och fått till det höll jag på att säga, sa Moonica då och fortsatte:

– Benjamin och jag är vänner, han är ju en supergod kille.

LÄS OCKSÅ: Emil Ingemarssons nya flickvän efter uppbrottet från Margaux Dietz

LÄS OCKSÅ: Melissa Horns ärliga ord om relationer och kärlekslivet: ”Svårt”

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play, Så mycket bättre/TV4 Play

SENASTE NYTT!