ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magnus Hedman akutopererad – kunde blivit blind

11 dec, 2021 
MAGNUS HEDMAN
Magnus Hedman visste inte vad som försiggick när han plötsligt märkte att han hade en skugga över ena ögat.
Nu berättar Magnus för Hänt att han nyligen opererat sig och att han hade kunnat bli blind.
– Näthinnan hade börjat lossna, säger han.
Annons
Här stormar Lance Hedman ut under terapeutsamtalet i Behandlingen – se klippet härBrand logo
Här stormar Lance Hedman ut under terapeutsamtalet i Behandlingen – se klippet här

Fotbollslegendaren Magnus Hedman, 48, och ex-hustrun Magdalena Graaf, 46, var ett av Sveriges hetaste kändispar under deras år tillsammans.

Deras äktenskap hade många toppar och dalar och 2008 valde de till slut att gå skilda vägar för gott. Magnus har varit öppen om att han hade en beroendesjukdom och missbrukade, något som även sonen Lance Hedman Graaf, 21, har berättat om i tv-serien Behandlingen på Discovery+.

Idag är Magnus fri från sitt missbruk och har en väldigt fin relation till både Magdalena och deras två gemensamma söner Lance och Tristan Hedman Graaf, 17.

Lance Hedman Graafs ord om uppväxten med Magnus Hedman

Den senaste tiden har många blickar riktats mot Magnus Hedman, detta efter hur Lance uttalade sig i tv.

I den nya tv-serien Behandlingen på Discovery+ får de medverkande öppna upp sig och berätta om sina missbruk. Lance var en av deltagarna i programmet och berättade ganska ingående om hur det var att växa upp med en pappa som missbrukade.

Annons

Lance berättade bland annat att han tvingades leva på chokladpuffar, det här är något som även lett till att Magdalena Graafs följare började ifrågasätta hur hon egentligen är som mamma.

Efter detta har även Magnus uttalat sig om sin sons hårda ord i tv och att det smärtar att höra. Idag har däremot Magnus och Lance en mycket bra relation, detta berättar Magnus för Hänt när vi träffar honom på Idol-finalen 2021 i Avicii arena.

– Hans och min relation idag är ju magisk. Vi ses i princip varje dag och käkar lunch eller gör någonting, berättar Magnus för Hänt.

Magnus Hedman om otäcka skadan – kunde blivit blind

Det var en mycket glad och taggad Magnus Hedman som gled upp på Idols "guldiga matta" innan den stora Idol-finalen i Avicii arena. Men något som inte gick att undvika var att hans vänstra öga var rött.

När Hänt frågar om vad som hänt med ögat berättar Magnus om operationen han gjort.

– Näthinnan hade börjat lossna, så jag hade en skugga över ögat, berättar han för Hänt.

Det visade sig att Magnus fick uppsöka läkare akut – annars hade han nämligen kunnat bli blind.

– Så då läste jag på så stod det "näthinnelossning leder alltid till total blindhet om man inte får vård". Så jag blev akutopererad för två veckor sedan, berättar Magnus.

MAGNUS HEDMAN
Magnus Hedmans öga var rött.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Sven Lindwall/EXP/TT

Annons