Keyyo avslöjar lögnen om romansryktet med Hugo i Let's dance 2021

Keyyo och Hugo

Under sin tid i Let's dance pratades det en hel del om huruvida det var nånting mer än vänskap mellan Keyyo och hennes danspartner Hugo Gustafsson.
När tv-profilen gästar podcasten Fördomspodden berättar hon om spelet bakom kulisserna.
– Rösterna ska ju in, säger Keyyo.
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina
Slå på ljud

Vårens säsong av Let's dance blev en rejält annorlunda historia. På grund av den rådande pandemin spelades programmet in utan publik och två helt nya programledare tog plats, David Lindgren, 39, och Petra Mede, 51.

Som vanligt fick vi dock se en hel del dans och nya relationer ta fart. Två personer som verkligen såg ut att komma bra överens var Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24, och hennes danspartner Hugo Gustafsson, 23.

Duons väg mot en tredjeplats i Let's dance 2021 var dock allt annat än spikrak.

Keyyo ersatte Carola i Let's dance 2021 efter avhoppet

Keyyo och Hugo tvingades lämna programmet ett par veckor innan finalen. Tv-profilen var då rejält besviken över att inte få fortsätta utveckla sina danskunskaper i rutan, men hon behövde inte sörja länge.

Bara ett par dagar senare fick duon nämligen en ny chans i Let's dance. Detta efter att Carola Häggkvist, 55, valde att avsluta sin medverkan på grund av hälsoskäl.

– Hälsan går alltid först, sen har inte jag några detaljer utan det är hälsoskäl, sa Petra Mede när hon tillkännagav nyheten.

Eftersom Keyyo och Hugo var det danspar som mest nyligen röstats ut, fick de hoppa in och ta Carolas plats.

– Det känns jättekul, lite oväntat, sa Keyyo då.

Romansryktet med Hugo Gustafsson i Let's dance 2021

Det var inte bara detta som skapade rubriker för Keyyo under hennes medverkan i TV4-programmet. Tittarna var även väldigt nyfikna på hennes relation till danspartnern Hugo. Duon såg ut att komma varandra väldigt nära och snart började frågorna välla in. Fanns det någonting mer än vänskap där?

När Hänt frågade Keyyo och Hugo om detta under Let's dance 2021 dementerade de romansryktet.

– Det är klart att det blir mycket frågor om det men jag känner just nu att vi verkligen bara fokuserar på tävlingen, sa Kristina, varpå Hugo inflikade:

– Vi kommer bra överens och vi är bra vänner.

Sanningen om romansryktet med Hugo: ”Rösterna ska ju in”

När Keyyo gästar Emil Perssons, 36, podcast Fördomspodden kommer romansryktet med Hugo Gustafsson på tal. Tv-profilen berättar då att hon blev chockad när hon insåg hur mycket skriverier det blev under Let's dance.

– Jag älskar att dansa, jag var superpepp på att vara med men insåg ganska snabbt att Let's dance inte är ett dansprogram, det är ett realityprogram.

Keyyo berättar vidare att hon snabbt insåg att hon kunde dra nytta av skriverierna.

– I Let's dance har man lärt sig att all pr är bra pr. Och man kommer väldigt väldigt nära sin danspartner. Så det är klart att man kan dansa nära och så.

När Emil Persson insinuerar att Keyyo anspelade på romansryktet för att få fler röster i tävlingen avslöjar hon att det stämmer.

– Men snälla, rösterna ska ju in. Man måste ju gå vidare, säger Keyyo i Fördomspodden.

LÄS OCKSÅ: Keyyos återförening med Filip Lamprecht efter Let's dance

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bernsons svar om Let's dance – samtalet med TV4

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN