LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Idol-Dao Molander Di Ponziano visar upp pojkvännen Benjamin Decidet Tichomirov

08 dec, 2021 
IDOL-DAO MOLANDER DI PONZIANO
Den forne Idol-deltagaren Dao Molander Di Ponziano är gravid med sitt första barn.
Sedan hon avslöjade den glada nyheten är det många som undrar vem hennes pojkvän är och även hur hon ser på att bli en ung mamma.
Nu ger hon svar på tal!
Annons
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna härBrand logo
Idol-Fredrik Lundmans unika hotellrum – se personliga bilderna här

Dao Di Ponziano Molander, 20, ställde upp i Idol 2019 och fångade snabbt svenska folkets hjärtan. Hon landade till slut på en tredje plats i tävlingen och istället var det Tusse Chiza, 19, som istället kammade hem segern.

Tusse har även skrivit historia nu i efterhand. Han blev nämligen den första artisten som kunde titulera sig som både vinnare av Idol och vinnare av Melodifestivalen!

Dao har dock inte bara ställt upp i Idol. Redan året innan så kunde man se henne i TV4:s Talang. Då framförde hon Coldplays hit Fix you. Hon lyckades ta sig till semifinal innan hon dessvärre fick lämna.

Idol-Dao är gravid med första barnet

För bara några dagar sedan kunde Dao avslöja en stor nyhet. Nämligen att hon ska bli mamma för första gången. Hon berättade då för Hänt om den stora lyckan och att det faktiskt inte är särskilt långt kvar till beräknad förlossning.

Det känns helt otroligt, är beräknad i slutet av januari”, förklarade hon för Hänt.

Annons

Sedan avslöjandet har Dao fått många frågor, bland annat om vem som är hennes pojkvän. Daos pojkvän är ingen mindre än Benjamin Decidet Tichomirov och nu visar Dao upp honom för sina kära följare.

Dao hade nämligen fått en fråga om hon kommer visa upp sin pojkvän eller inte. Men faktum är att han redan syns till ofta på hennes Instagram-konto.

Benjamin Decidet Tichomirov
Dao visar upp sin pojkvän.

Dao ryter ifrån efter påhoppen – svaret om att vara en ung mamma

Men frågor om vem som är Daos pojkvän är inte de enda frågorna som kommit in till artisten. Nu är det nämligen en följare som undrar hur Dao ställer sig till normerna för unga mammor.

”Hur känner du för hela "ung mamma" normerna?”, skriver personen varpå Dao svarar:

”Om jag ska vara ärlig så kunde jag inte brytt mig mindre ”repectfully”. Jag ser att det är många som tycker och tänker saker när det kommer till att ha barn i ung ålder, sen om jag fortsätter att säga:”, skriver Dao och fortsätter:

Annons

”Generellt i Sverige kanske folk tycker att det är ovanligt att vara ung förälder men det är inte heller så i alla andra kulturer. Det finns ingens åsikt som direkt kan störa mig då det inte är någon annan än dom nära mig som kommer vara nära vårt barn. Att kommentera hur mammor och mom-shaming är sååå intensivt från omvärlden och speciellt dom som inte har barn själva.”

FOTO: Mattias Hansson/TT

Annons