Evander Kane ansöker om besöksförbud mot ex-frun efter pistolvideon

Evander Kane och Anna Kane

Det har stormat rejält kring NHL-stjärnan Evander Kane de senaste åren.
Nu anklagar ex-frun Anna Kane anklagar honom nu för att vara en ”psykopat” – och för att hotat henne med en laddad pistol.

Den skandalomsusade NHL-stjärnan Evander Kane fortsätter att skapa rubriker. Inför hockeysäsongen stängdes NHL-stjärnan Evander Kane av i 21 matcher för att inte ha följt hockeyligans coronaregler och förfalskat ett vaccinationsbevis.

Tidigare har ex-frun Anna Kane anklagat honom för att spela på egna matcher. Hon har även anklagat honom för sexuella övergrepp och misshandel, vilket han hela tiden nekat till.

För drygt ett år sedan begärde han personlig konkurs på grund av ett spelmissbruk och nyligen meddelade hans NHL-lag, San Jose Sharks, att de placerar honom på waivers – vilket innebär att det är fritt fram för alla andra klubbar att plocka honom.

Evander Kane

NHL-klubben San Jose Sharks har tröttnat på Evander Kanes skandaler och vill nu göra sig av med honom.

Jeff Chiu

Anklagades för sexuella övergrepp och misshandel

Utredningen gällande sexuella övergrepp och misshandel mot Anna Kane har lagts ned. Nu har även Evander Kane ansökt om besöksförbud av hustrun och fått det beviljat.

Detta efter att ex-frun lagt upp ett klipp på Instagram på Evander Kane när han går runt med en pistol. I klippet kallar hon NHL-stjärnan för ”psykopat” och hävdar att pistolen han går runt med är laddad.

Men Evander Kane hävdar bestämt att det inte stämmer. Enligt domstolsdokument som TMZ tagit del av säger han att pistolen användes i samband med en tidigare fotografering. Han ska även ha visat upp fotobevis från fotograferingen.

Evander Kane

Anna Kane la upp ett klipp på Instagram där hon anklagade Evander Kane för att hota henne med en skarpladdad pistol.

Instagram

Anklagar ex-frun för att ha fejkat graviditet

Samtidigt har ex-parens rättstvister fortsatt. För drygt en månad sedan rapporterade TMZ att Evander Kane anklagat ex-frun för att ha fejkat en graviditet. Efter pistolvideon känner han sig rädd för Anna Kane.

Domstolen slog nyligen fast att han får ensam vårdnad av deras gemensamma dotter, Kensington, och att Anna Kane ska genomgå en psykisk undersökning.

”Evander hoppas att hon får den hjälp hon behöver och att de inblandades privatliv respekteras”, skriver Evander Kane i ett uttalande via hans advokat Travis Krepelka.

Evander Kane och Anna Kane

Evander Kane med ex-frun Anna Kane.

Jordan Strauss / INVISION / TT

LÄS OCKSÅ: Fruns sorg efter hockeyspelaren Jimmy Hayes, 31, död

LÄS OCKSÅ: Jimmy Hayes dödsorsak fastställd – fruns chock

Foto: Jeff Chiu, Jordan Strauss / INVISION / TT, Instagram

SENASTE NYTT!