Benjamin Ingrosso möts av kritik efter Pernilla Wahlgrens video

Pernilla Wahlgren och Benjamin Ingrosso

Pernilla Wahlgrens familj samlas ofta kring stora middagar, så var även fallet häromdagen.
Efter en trevlig kväll ihop la tv-profilen ut ett filmklipp på Instagram.
Nu möts sonen Benjamin Ingrosso av kritik efter upptäckten i videon.

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges främsta nöjesprofiler och har befunnit sig i rampljuset sedan födseln. Hon är dotter till skådespelarna Hans Wahlgren och Christina Schollin. Ingen har väl missat att Pernillas barn dessutom syns i rampljuset!

Förstfödde sonen Oliver Ingrosso är en framgångsrik DJ, dottern Bianca Ingrosso är entreprenör och tv-personlighet, Benjamin Ingrosso, artist och låtskrivare. Yngsta sonen Theo Wahlgren går fortfarande i skolan och har även han ibland dykt upp i familjens realityserie Wahlgrens värld.

Nyligen samlades hela familjen för att äta julbord, men det fanns något som skar i följarnas ögon när det kommer till Benjamin, läs vad det handlar om här!

Så blir Idolfinalen 2021 – alla låtar

Pernilla Wahlgren om pengar och barnens framgångar

Pernilla driver dessutom en mycket framgångsrik podcast tillsammans med vännen och programledaren Sofia Wistam med namn Wahlgren & Wistam. Där pratar de titt som tätt om vad som händer i livet och ofta kommer deras barn på tal.

Under våren diskuterade duon pengar och Pernilla berättade då i podcasten att barnen kommer få ärva allt den dagen hon går bort.

– När jag går bort så vill jag självklart att mina barn ska ärva mina pengar. Jag vill ge det till dem och jag hoppas att det ska komma till nytta och inte till skada, säger Pernilla i podcasten och fortsätter:

– Det är ju inte så att Bianca behöver pengar av sin mamma direkt, men jag tänkte att de kanske kan köpa sig ett drömhem i ett annat land eller någonting, förverkliga en dröm. Inte bara sluta jobba och ha ett mål, en ambition och passion för sitt yrke.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamin möts av kritik efter upptäckten i Pernillas video

Pernilla Wahlgren och hennes familj var nyligen på julbord tillsammans, något de gladeligen visade upp på sociala medier.

”Det är definitivt den mest underbara tiden på året!”, skriver Pernilla Wahlgren om den mysiga julhelgen.

Flera följare blir dock fundersamma kring Benjamin Ingrossos val att ha på sig mössa inomhus vid matbordet.

En skriver: ”Snälla ta av mössan inomhus Benjamin”

”Inga mössor vid matbordet”, hälsar en annan.

”Ta av mössan Benji...”, skriver en tredje.

I bildspelet syns även Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer. De två träffades i början av året och blev ett par för några månader sedan. I maj bekräftade hon romansen med en bildtext och kärleksförklaring.

”Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den”, skrev hon på Instagram då.

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrosso om Pernillas återförening med Christian Bauer

LÄS OCKSÅ: Calle Sterners stöd till Kristin Kaspersen

FOTO: Discovery + / Carolina Byrmo/Aftonbladet

SENASTE NYTT!