Benjamin Ingrosso om Pernillas återförening med Christian Bauer

Benjamin Ingrosso, Christian Bauer och Pernilla Wahlgren

Efter att följarna börjat undra vart Christian Bauer befinner sig efter att ha lyst med sin frånvaro i Pernilla Wahlgrens sociala medier kan de nu andas ut. Christian befinner sig i Spanien tillsammans med Pernilla och även Benjamin Ingrosso verkar vara glad över återföreningen.
Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Slå på ljud

I våras avslöjade Bianca Ingrosso, 26, att hennes mamma Pernilla Wahlgren, 53, börjat dejta någon och spekulationerna om vem Pernillas okända pojkvän var tog fart direkt.

Det var först någon månad därefter som Pernilla plötsligt avslöjade hans identitet. Den folkkäre artistens nya kärlek är nämligen modellen Christian Bauer, 55.

Under ett Instagram-inlägg uttryckte hon sina känslor för pojkvännen. Hon förklarar att han är den snällaste mannen hon har träffat och att hon är den lyckligaste kvinnan i världen.

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det. Att jag kan ha fjärilar i magen, känna pirret och fälla tårar - men denna gång av lycka!”, skrev Pernilla Wahlgren då på Instagram.

Kärleksresan för Pernilla och Christian har gått fort fram

Efter att Pernilla brutit tystnaden om hennes hemliga kärlek har saker och ting gått väldigt fort. Både Benjamin och Bianca har träffat Christian och de har minst sagt varit glada för att deras mamma träffat just honom.

– Hon är nykär och jätteglad, har Benjamin sagt.

Även Bianca instämmer med Benjamin och berättade nyligen i en vlogg att hon är glad för sin mammas skull.

– Han är en gud, sa Bianca då.

Christian Bauers frånvaro har fått följarna att reagera

Pernilla har varit i sitt hus i Spanien, som hon kallar för Casa rosa, de senaste veckorna. Sonen Theo Wahlgren, 14, var nere med henne och när han åkte till en kompis i Marbella kom Pernillas väninna Jennifer ner och besökte henne.

Men sedan en tid tillbaka har Christian Bauer lyst med sin frånvaro i Pernillas sociala medier-kanaler, vilket har fått följarna att reagera.

I förra veckans avsnitt av podden Wahlgren & Wistam berättade Pernilla att hon tycker det är lite skönt att vara ensam ibland och att det är bra att längta. Efter att vännen Sofia Wistam frågar om Christian Bauer har hälsat henne nere i Spanien svarar tv-profilen:

– Eh nej, nej det har han inte, säger Pernilla Wahlgren och byter samtalsämne.

Benjamin Ingrossos lycka över återföreningen

Men nu har Christian äntligen satt sig på ett plan ner till den spanska solkusten för att träffa sin flickvän Pernilla. Under torsdagen uppdaterade Pernilla sina Instagram-följare med en bild på henne och pojkvännen följt av texten:

”Han är här nu...!” Skrev Pernilla under bilden.

Följarna var minst sagt glada över att äntligen se Christian igen på Pernillas sociala medier och det var inte bara följarna som uttryckte glädjerop över Pernillas senaste bild på henne och pojkvännen. Även sonen Benjamin verkade vara glad över att mamma och pojkvännen äntligen är samlade igen.

Under Pernillas Instagrambild kommenterade Benjamin nämligen fem röda hjärtan. Kommentaren har i skrivande stund 116-gillamarkeringar.

LÄS OCKSÅ: Joacim Ricklings första ord om gravidlyckan med Caroline Kejbert

LÄS OCKSÅ: Patrick Ekwall om nya au pairen Natalie – glädjen med dottern Tindra

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram/TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN