Joacim Ricklings första ord om gravidlyckan med Caroline Kejbert

Joacim Rickling och Caroline Kejbert

Joacim Rickling och Caroline Kejbert har varit ett par sedan Bonde söker fru 2017.
Tillsammans har de dottern Wilda – och nu växer den lilla familjen.
På Instagram berättar Joacim om glädjen över att flickvännen Caroline är gravid igen.

Joacim Rickling, 29, och Caroline Kejbert, 31, fann varandra i tv-programmet Bonde söker fru 2017. Kärlekssagan har minst sagt gått fort för paret, efter att inspelningarna var över flyttade de till Joacims gård utanför Örsundsbro och för drygt två år sen fick de dottern Wilda.

En tid efter dotterns födsel öppnade Caroline en gårdsbutik vid namn Kejbert concept. På sin blogg har hon tidigare berättat om känslorna kring att följa sin stora dröm.

”Jag har insett att jag kommer att ångra mig om jag inte testar på det här med egen butik. Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar, och då har jag i alla fall provat”, förklarade hon då.

Caroline Kejbert om gravidlyckan

Efter husrenovering, ta hand om gårdsbutiken och att balansera kärleks- och familjelivet trodde man knappt att det fanns mycket mer tid över för Bonde söker fru-paret. När Hänt pratade med Caroline för drygt ett år sedan fanns inga tankar på ett till barn. Caroline menade att de hade fullt upp och att de därför ville fokusera på att ge Wilda det hon behöver.

GRAVIDLYCKA Caroline och Joacim väntar sitt andra barn

– Allt fokus ligger ju på henne. Vårt liv kretsar ju liksom kring henne så just nu är det bara jättekonstig känsla att tänka att det ska finnas en till, sa hon då.

Men sedan dess verkar paret ha kommit på andra tankar. I veckan avslöjade nämligen Caroline Kejbert att de väntar sitt andra barn!

”Nu ska jag berätta en liten hemlighet…29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du får nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra”, skriver Caroline på Instagram.

Joacim Ricklings första ord om att bli pappa igen

Efter att Caroline delade med sig av nyheterna har även Joacim lagt upp en bild i sociala medier.

”Det är några av er som ifrågasätter Carros mage... & nu kan vi inte längre dölja det.Vår lilla familj Rickling-Kejbert växer och tre blir fyra vid årsskiftet!” skriver Joacim Rickling i ett inlägg på Instagram.

Och det råder ingen tvekan om att Joacims följare är glada över att Bondeparets familj ska få ännu en medlem!

”Grattis! En bonnunge till att förgylla världen”, skriver en följare i en kommentar.

”Åhh så roligt. Stort Grattis till hela lilla familjen!”, hälsar en annan.

LÄS OCKSÅ: Därför ville inte Mikael Sandström testa bo med Lotta Engberg innan de köpte hus

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson och Sigrid Bernsons kärlekslycka – visar privata semesterbilderna

FOTO: Joacim Rickling/instagram

SENASTE NYTT!