Därför ville inte Mikael Sandström testa bo med Lotta Engberg innan de köpte hus

Mikael Sandström & Lotta Engberg

Mikael Sandström och Lotta Engberg köpte ett hus tillsammans efter att ha varit ihop i mindre än ett år. Nu berättar Mikael om varför han inte ville vänta med det stora steget.
– Det är fegt, säger han.
Slå på ljud

Drygt ett år har gått sedan turturduvorna Lotta Engberg och Mikael Sandström träffades för första gången. Sedan dess har kärleken spirat mellan paret och idag bor de i en gemensam villa i Göteborg som de flyttade in i under mars. Att det har gått fort är alltså inget man kan sticka under stolen med, men medan många tycker att det är naivt menar de båda att det känns helt rätt.

Nu berättar Mikael varför han inte ens ville prova på att bo med Lotta innan de köpte det gemensamma huset.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Efter Lotta Engbergs insikt om Soldoktorn: ”Nu blir jag nästan tårögd”

När Mikael och Lotta träffades för första gången hade de bara sett varandra på tv, och i en intervju med Aftonbladet berättar Lotta om hur Mikael överträffar hennes tidigare bild av honom varje dag.

– Han är tio gånger snyggare, jag slås av det varje dag. Vad jag inte riktigt visste var att du är så fruktansvärt rolig. En sån bus-spelevink-tok-kille, att få upptäcka en sån sak är fantastiskt. Vi får skrattanfall tillsammans nästan varje dag, det har jag aldrig upplevt med en man förut. Nu blir jag nästan tårögd. Jag vill vara med dig, det är roligt, det är skönt, det är intensivt, säger hon.

Därför ville inte Mikael Sandström prova på att bo med Lotta Engberg innan det plötsliga husköpet

För många kanske det låter lite galet att köpa ett hus med någon man känt i knappt ett år, men för Lotta och Mikael var det inga konstigheter. Sanningen är att Mikael snarare hade varit mer obekväm med att känna efter för mycket. För tidningen berättar han om tankarna kring det hela.

– Nej. Så funkar det inte, det är fegt. Antingen fattar man ett beslut och med det perspektiv som jag har på vad som är viktigt med död och elände och folk som ska leva, vad är då det värsta i vågskålen? ”Det blev inget bra, vi får sälja”, då kostar det ett par hundratusen till mäklaren. Det är det absolut värsta scenariot, det är inte döden, säger han.

LÄS OCKSÅ: Första bilden på Ulf Lundell och 34 år yngre flickvännen Ninna Prage

LÄS OCKSÅ: Lasse Berghagens okända dotter – så lever Maria idag

SENASTE NYTT!