LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Keyyos återförening med Filip Lamprecht efter Let's dance 2021

12 sep, 2021 
Keyyo och Filip Lamprecht
Kristina ”Keyyo” Petrushina är aktuell i Camilla Läckbergs Svenska powerkvinnor.
Under premiärkvällen fick hon stöd av bland andra Filip Lamprehcht och Hugo Gustafsson, som hon dansade med i Let's dance 2021.
Se bilderna på återträffen här!
Annons
Kristina ”Keyyo” Petrushina om flytten från Ryssland till SverigeBrand logo
Kristina ”Keyyo” Petrushina om flytten från Ryssland till Sverige

Kristina ”Keyyo” Petrushina är aktuell i TV3:s Svenska powerkvinnor tillsammans med bland andra tv-profilen Laila Bagge och succéförfattaren Camilla Läckberg.

I veckan var det dags för premiär och vilka var inte då på plats för att stötta Keyyo om inte Hugo Gustafsson och Filip Lamprecht, som båda medverkade i Let's dance samtidigt som henne. Hugo dansade dessutom ihop med Keyyo och de slutade på hedrande en tredjeplats.

Hugo Gustafsson och Keyyo gjorde succé i Let's dance 2021

Många trodde till en början att Hugo och Keyyo skulle ta hem hela tävlingen, i och med att Keyyo vecka efter vecka briljerade med sina dansteg över golvet.

Tyvärr åkte paret ut men fick sedan en andra chans att komma tillbaka i och med att Carola Häggkvist valde att hoppa av på grund av utmattning. Slutligen landade alltså Keyyo och Hugo på en välförtjänt tredjeplats.

Hugo publicerade en bild på han och Keyyo under sista avsnittet av programmet och passade på att gratulera Filip Lamprecht och Linn Hegdal till vinsten.

Annons

”Helt sjukt att sista programmet för denna säsongen är över?! Åh vilket avslut det blev! Ett stort GRATTIS till Linn och Filip som tog hem hela skiten! TACK till alla dansare och deltagare som gjort den här våren så jävla kul! PUSS!”, skrev Hugo.

Återträffen mellan deltagarna – Hugo och Filips stöd till Keyyo

Under premiärkvällen av Svenska powerkvinnor så dök inga mindre än just Hugo och Filip upp som stöd för Keyyo. Båda två var flitiga med att dela med sig av bilder från kvällen. Dessutom är Hugo syssling med Camilla Läckberg så han var inte bara där för Keyyos skull.

Även Michel Tornéus var på plats och publicerade denna bild.
Annons
Bild på Keyyo som firar.
Filip på plats under middagen.
Annons

När Hänt tidigare i veckan intervjuade Hugo berättade han om sitt starka vänskapsband till Keyyo.

– Vi har ju träffat varandra massa gånger efter Let's dance. Men som kompisar helt enkelt, säger han och fortsätter:

– Alltså när man spenderar så mycket tid med varandra så syns man ju mycket tillsammans, det är ju naturligt. Men det känns som att vi klickade väldigt bra som kompisar.

Hänt har sökt Keyyo för en kommentar.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT / Karin Törnblom/TT

Annons