ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hugo Gustafsson om starka vänskapen med Keyyo efter Let's dance 2021

06 sep, 2021 
Hugo Gustafsson med Keyyo i Let's dance 2021

Hugo Gustafsson och Kristina ”Keyyo” Petrushina kom varandra nära under Let's dance 2021.
I en intervju med Hänt berättar Hugo hur relationen ser ut idag.
– Vi har ju träffat varandra massa gånger, säger han till Hänt.

Annons
Kristina ”Keyyo” Petrushina om flytten från Ryssland till SverigeBrand logo
Kristina ”Keyyo” Petrushina om flytten från Ryssland till Sverige

Hugo Gustafsson och Kristina ”Keyyo” Petrushina dansade tillsammans i Let's dance 2021. De slutade på en tredjeplats efter att ha fått en andra chans i tävlingen. Duon blev även en tittarfavorit och många i tv-sofforna blev överlyckliga när Keyyo och Hugo fick komma tillbaka till programmet.

Sedan programmets slut har det cirkulerat en del rykten om duons relation. I en intervju hävdade nämligen programledaren David Lindgren om att de två skulle dejta varandra. I en intervju med Hänt avslöjar Hugo nu sanningen om relationen till Keyyo.

Hugo Gustafsson om att dansa med Keyyo i Let's dance 2021

Det är andra året i rad som proffsdansaren Hugo Gustafsson medverkar i Let's dance. I fjol debuterade han i programmet influencern Alice Stenlöf och i år var det alltså Keyyos tur.

Hur var det att dansa med Kristina ”Keyyo”?

– Jätteroligt, hon var jättelätt att jobba med och är en rolig människa. Det var faktiskt bara skitkul, säger han till Hänt och fortsätter:

Annons

– Det är väldigt intensivt, det är jobbigt om man inte klickar med varandra rätt så bra. Men det har jag gjort båda gångerna. Det roliga tar över, men såklart det är ju jobbigt ibland.

Har du kontakt med någon efter programmet?

– Jag har mest kontakt med Kristina skulle jag säga, sen har man ju lite kontakt med allihopa. Nu har jag varit mycket på Västkusten, förhoppningsvis träffar jag många igen när jag flyttar upp till Stockholm.

Hugo och Keyyos starka relation efter programmet

När Hänt frågar Hugo Gustafsson om hur han ser på att många tror att han och Keyyo dejtar blir svaret att de träffas en hel del – men som vänner.

– Vi har ju träffat varandra massa gånger efter Let's dance. Men som kompisar helt enkelt, säger han och fortsätter:

– Alltså när man spenderar så mycket tid med varandra så syns man ju mycket tillsammans, det är ju naturligt. Men det känns som att vi klickade väldigt bra som kompisar.

David Lindgrens antagande om att Hugo skulle dejta Keyyo är inget han bryr sig om.

– Nej för min del, jag bryr mig inte egentligen så mycket. Spelar ingen roll, jag vet inte, många tar så illa upp, avslutar Hugo Gustafsson.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Eero Hannukainen/TT

Annons