ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Därför har Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten ingen kontakt

08 sep, 2021 
Pischa och Mikael
I många år har tittarna fått se tränarna Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten coacha deltagarna i Biggest loser.
I somras avslöjade Mikael att han hoppar av programmet – och sedan dess har han och Pischa inte haft någon kontakt.
– Tråkigt med tanke på att vi var ett bra team, säger Pischa i en ny intervju med Hänt.
Annons
Antingen eller med Mona Eriksson
Antingen eller med Mona Eriksson

Biggest Loser är en dokusåpa som har sitt ursprung i USA men som numera sänds över hela världen. Programmet har fått stort genomslag i Sverige där överviktiga personer tävlar i att tappa mest vikt och vinna pengar.

Genom åren har flera vinnare korats och de som varit personliga tränare och coacher genom säsongerna är Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten. Under sommaren kom dock nyheten att Mikael inte kommer fortsätta som coach i programmet. Men varför har Pischa och Mikael ingen kontakt efter avhoppet? I en intervju med Hänt berättar Pischa sanningen om relationen idag.

Pischa Strindstedt om relationen till Mikael Hollsten idag

Efter Mikaels avhopp som coach i programmet så sa han upp kontakten med Pischa helt.

– Vi har ingen kontakt idag vilket är tråkigt med tanke på att vi var ett bra team. Varför han valt att inte ha fortsatt kontakt med mig är ett beslut han tog i samband med sitt avslut som coach på Biggest. Att han fick pausa sitt uppdrag i Biggest har inget med mig att göra, beslutet togs av högre makter och det kan jag inte påverka på något sätt, säger Pischa.

Annons

Samtidigt har hon respekterat att han inte vill ha kontakt.

– Det får jag respektera helt enkelt. Jag önskar honom allt gott och är tacksam för de åren vi har jobbat tillsammans.

Mikael Hollsten berättar att han har behövt fokusera på andra saker.

– Då jag inte skulle jobba längre med Biggest så behövde jag fokusera på vad jag skulle göra istället. Så jag har lagt all den tiden på mig själv. En del i det var att inte ha kvar Biggest i huvudet med allt vad det innebar. Jag har lätt att fastna i saker och lägga massa tid på att vara nyfiken och det tar i så fall energi från projekt jag borde fokusera på istället. Pischa är grym, säger Mikael.

Pischa Strindstedt har flyttat ifrån Sverige – nya livet utomlands

Pischa har nyligen flyttat utomlands. För Hänt berättar hon att hon behövde en nystart och är väldigt glad att hon tog det beslutet.

– Jag har alltid drömt om att bo nära havet och ha värme större delen av året. Och under coronaåret så gjorde jag en hel del förändringar i företaget vilket gav mig mer utrymme till att röra mig mot det mål jag satt för mig själv för länge sedan. Nu undrar jag varför jag inte gjort det tidigare, säger Pischa Strindstedt och fortsätter:

Annons

– Under pandemin vändes många saker upp och ner företagsmässigt och påverkade såklart allt runtom. Jag bestämde mig för att satsa på mitt eget välmående och komma ur ekorrhjulet.

FOTO: Kanal sju / Biggest Loser

Annons