TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graaf ryter ifrån efter följarnas anklagelser om att vara en dålig mamma

20 nov, 2021 
MAGDALENA GRAAF, LANCE HEDMAN GRAAF
Magdalena Graafs son Lance Hedman Graaf är en av deltagarna i Behandlingen på Kanal 5.
Efter hans hjärtskärande ord om uppväxten med en pappa som missbrukade har Magdalena Graaf ifrågasatts och fått kommentarer om hennes mamma-roll.
Nu väljer hon att ryta ifrån efter påhoppen.
Annons
Här stormar Lance Hedman ut under terapeutsamtalet i Behandlingen – se klippet härBrand logo
Här stormar Lance Hedman ut under terapeutsamtalet i Behandlingen – se klippet här

Magdalena Graaf, 46, och Magnus Hedman, 48, var ett av Sveriges hetaste kändispar under deras år tillsammans.

Ex-makarna fick sönerna Lance Hedman Graaf, 21, och Tristan Hedman Graaf, 17, ihop. Magdalena hade även sonen Isak från en tidigare relation, som idag inte längre finns med oss.

Magdalena har även sönerna Charlie, 10, och Louie, 5, från ett förhållande med ex-fästmannen Filip Larsson. Idag är Magdalena däremot förlovad med skådespelaren Louie Marti, 42. Paret har inte några gemensamma barn, däremot skämtade de om en graviditet i våras, som Magdalena sedan bad om ursäkt för. Följarna var med andra ord riktigt kritiska.

Lance Hedman Graafs ord i tv – pappa Magnus smärta

Och nu är följarna upprörda igen. Denna gång handlar det om hur Magdalena är som mamma. Sonen Lance är nämligen en av deltagarna i tv-programmet Behandlingen på Kanal 5. I det senaste avsnittet berättade han om sin tuffa uppväxt med pappa Magnus som missbrukade. Lance berättade att han tvingades leva på chokladpuffar när han och hans lillebror var hos sin pappa.

Annons

Sedan dess har Magnus uttalat sig om sin sons hårda ord i tv.

– Det är klart att det smärtar att höra och se Lance när han berättar det. Samtidigt hoppas jag att det kan ge människor som kanske mår dåligt idag inspiration att oavsett hur dåligt du mår så finns det en utväg. Den utvägen är samma för alla. Man måste be om hjälp. Man klarar det inte på egen hand. Det var det felet jag gjorde första gången jag slutade, har Magnus sagt till Aftonbladet.

Med tanke på Lances ord i tv så är det nu många av Magdalenas följare som undrar var hon var när Magnus mådde som sämst. Följarna menar att hon hade kunnat ta ett större ansvar för barnen.

Magdalena Graafs svar efter kritiken mot henne som mamma

Nu väljer Magdalena att ge sin syn på saken.

”Folk vill veta, folk kräver att få veta….Det ramlar in frågor angående Lance…”, skriver Magdalena på sin blogg.

Uppenbarligen verkar folk vilja veta så nu delar Magdalena med sig av svaret hon gav en kritisk följare.

Annons

”Det är Lance upplevelser och inte mina. Han är oerhört modig och stark som vågar öppna upp sig om sin barndom. Jag personligen ser ingen anledning att rätta honom i hans historia.

Lance bodde varannan vecka hos mig. Jag var oerhört driven i arbetet att få Magnus på banan och försöka se till att mina tre pojkar skulle komma till så liten skada som möjligt.

Barnen bodde i längre perioder hos mig då M mådde dåligt, och M fick bo hos oss i perioder då han inte förmådde att hantera barnen själv.

Idag är Magnus en grym pappa. Men bara för att jag inte sitter i morgonsoffan och berättar "min version" gör det mig till en dålig och frånvarande mamma då?

Jag ser egentligen INGEN anledning till att behöva försvara mig, eller tala ut i något forum angående detta. Men nu gjorde jag det. Ha en fin dag, solen skiner.”, skriver Magdalena på bloggen.

FOTO: IVARSSON JERKER/Aftonbladet, DISCOVERY+

Annons