Gunilla Persson visar upp pappan Nils-Erik Persson

GUNILLA PERSSON, ERIKA PERSSON

Gunilla Persson är en väldigt familjekär person och värnar högt om sina familjemedlemmar.
Mamma Iris och dottern Erika får man ofta se på Gunillas sociala medier, men nu visar hon upp en annan viktig familjemedlem, som följarna inte fått se så mycket av innan.

Gunilla Persson, 62, fångade svenska folkets hjärtan efter hennes medverkan i Svenska hollywoodfruar. Gunilla missade inte en enda säsong och även före dess kunde man även se henne i Svenska New york-fruar.

Gunilla är med andra ord en riktigt populär person i tv-rutan och nu, även efter programmen slutat sändas, så kan hennes fans ta del av hennes liv genom att följa henne på sociala medier.

På Instagram visar Gunilla ofta upp sina två närmaste familjemedlemmar, nämligen mamma Iris Persson, 95, och hennes dotter Erika Persson, 19. En person som man dock inte fått se under alla dessa år är Gunillas pappa Nils-Erik "Nisse" Persson.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Erika Persson uppkallades efter Gunillas pappa

Nyligen kunde Gunilla avslöja ett och annat om hur Erika fick sitt namn och faktum är att Erika har Gunillas pappa, tillika sin morfar, att tacka.

Eftersom han hette Nils-Erik så blev det helt enkelt så att Erika uppkallades efter honom. Pappa Nils-Erik är tyvärr inte längre med oss, han gick bort den 25 september 1998. Gunilla har tidigare berättat om den fina relationen hon hade till honom och eftersom han inte har någon grav tänder hon ofta ljus vid hans fotografi när hon vill minnas honom.

Eftersom pappa Nisse dog redan innan Gunilla började sin karriär inom tv så har tittarna och fansen inte fått se särskilt mycket av honom. Men det vill Gunilla nu få en ändring på. Nu visar hon upp den okända pappan!

7-åringen kidnappad från sitt sovrum – otroliga upptäckten bara dagar efter

Gunilla Persson visar upp okända pappan Nisse

I samband med svenska Fars dag så valde Gunilla att ta tillfället i akt och visa upp sin kära familjemedlem. I ett inlägg på Instagram hyllar hon pappa Nisse.

”Förutom mamma och Erika så är den här otroligt vackra mannen med de outgrundliga ögonen, den av mig högst älskade människan någonsin - - min far - - (1 Feb 1920 - 25 Sept. 1998) Jag minns dig så väl idag på svenska Fars Dag och alla dagar och du finns alltid hos mig i mitt hjärta.”, skriver Gunilla på Instagram.

Hon kunde även avslöja att mamma Iris var nära honom en liten stund, då hennes hjärta plötsligt stannade. Som tur var kunde däremot hennes liv räddas.

”Du fick nästan sällskap av mamma idag klockan 04.15 - 04.20 då jag såg på hjärt monitorn att mammas hjärta slutade att slå då hon kvävdes av hostan. Men Gud lät henne stanna kvar hos mig då jag bad så intensivt och talade högt till mamma.”, skriver Gunilla och avslutar inlägget med en hyllning till sin pappa:

”Älskade Pappa, det är din dag idag och jag hedrar dig, mamma kommer inte ännu, hon vill vara kvar ett tag till hos oss, det ser jag i hennes ögon.”

LÄS OCKSÅ: Tittarnas starka kritik mot Bachelorette

LÄS OCKSÅ: Sigrids verkliga relation till bonussonen William

FOTO: Thomas Engström/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

Senaste nytt