Sigrid Bernsons känslor för Robin Bengtsson och bonussonen William

Sigrid Bernson

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson har varit ett par i drygt två år och tillsammans delar de ofta med sig av kärleken för varandra.
Robin har även en son som heter William – och nu berättar Sigrid om de verkliga känslorna för pojkvännen och bonussonen.
Allt du vill veta om Sigrid Bernssons superkarriär
Slå på ljud

Sigrid Bernson är en professionell dansare och har i flera år dansat med olika kändisar i TV4 programmet Let's Dance. År 2019 dansade hon i programmet tillsammans med artisten Robin Bengtsson och senare samma år bekräftade dem att de var ett par och har hållit ihop sedan dess.

Nu berättar hon om sina verkliga känslor för Robin och bonussonen William.

Robin Bengtssons saknad efter Sigrid Bernson efter splittringen

Tidigare i höstas befann sig Sigrid ute på egna äventyr, utan varken Robin eller bonussonen William.

Hon var nämligen på besök i England för att besöka sin syster som bor och arbetar i Cambridge, England. Efter resan till England åkte hon till Portugal tillsammans med sin mamma och det rådde ingen tvekan om att Robin saknade sin sambo.

”Wow vilken snygging. Vi saknar dig redan”, skrev Robin i en kommentar till Sigrid Bernsons bild på Instagram.

Sigrid som förutom dansen även arbetar med sina sociala kanaler la under sin resa i Portugal ut ett reklamsamarbete på sin Instagram. I en video gjorde Sigrid reklam för hårprodukter och det var då en upprörd följare kommenterade att hon skulle passa på att njuta av semestern istället.

Följaren skrev då: ”Njut av semestern istället för att göra en massa reklam.”

Varpå Sigrid Berson röt ifrån och svarade: ”Jag njuter absolut av att vara i Portugal även fast jag jobbar en del härifrån. Så du behöver inte oroa dig!”

Sigrid Bernson om verkliga känslorna för Robin Bengtsson och bonussonen

Robin har sonen William från ett tidigare förhållande och Sigrid har kommit väldigt nära sin bonusson och lägger ofta upp bilder på honom där hon skriver hur glad hon är över att ha William och pojkvännen i sitt liv.

Tillsammans bor den lilla familjen i en villa utanför Stockholm där de verkar stormtrivas, till Hänt har paret tidigare berättat om deras framtida barnplaner.

– Just nu så tar jag och Robin det lite som det kommer. Det är ju skönt att jobbet har börjat dra igång nu äntligen både för mig och Robin, har Sigrid Bernson tidigare förklarat för Hänt.

Även Robin har berättat om har berättat om planerna på att skaffa barn med flickvänne:

– Det kan jag absolut tänka mig att ha. Jag älskar barn, sa Robin då.

Men för just nu består den lilla familjen av Robin, William och Sigrid och i veckan delade Robin med sig av en bild på trion, och skriver intill bilden:

”Livet”.

Sigrid svarade då med en känslosam hyllning till pojkvännen och bonussonen:

”Ni två är det bästa jag har”.

LÄS OCKSÅ: Tilde de Paula i chock efter uttalandet i Efter fem

LÄS OCKSÅ: Henrik Schyfferts känga mot Julia Franzéns kravlista på assistenten

FOTO: Robin Bengtsson/Instagram, Nyhetsmorgon/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN